Deşi nu mai este de multă vreme o noutate, epilarea definitivă cu laser a început să fie din ce în ce mai căutată de femei. În zilele noastre, laserul, respectiv epilarea cu laser a devenit o metodă populară deoarece are multe avantaje comparativ cu metodele tradiţionale, precum epilarea cu ceară.

Aşa că astăzi ne îndreptăm atenţia asupra beneficiilor pe care le are epilarea definitivă cu laser:

1. Epilarea definitivă nu este dureroasă

Producătorul dispozitivului a dezvoltat și patentat un sistem de răcire care pornește din vârful aplicatorului și care reduce temperatura generată de lumină la nivelul pielii. Crystal freeze asigură o temperatură constantă de 6 grade Celsius în vârful aplicatorului, indiferent de durata tratamentului sau de temperatura din cameră. Această tehnologie asigură un maxim de confort pe durata procedurii, creând o senzație plăcută la nivelul pielii făcând din epilarea definitiva cu Elysion Pro la Shining Body Sibiu un tratament sigur și confortabil.

2. Epilarea definitivă nu are efecte secundare

De câte ori nu te-ai ales cu iritații după ce te-ai epilat cu ceară sau cu mici tăieturi în urma folosirii unei lame? În cazul epilarii definitive cu laser nu putem vorbi despre astfel de incidente. Este o metodă extrem de sigură, care oferă o precizie ridicată și care nu provoacă niciun soi de leziuni sau deteriorări ale aspectului pielii.

Aparatul Elysion Pro este produs de Cocoon Medical, o companie cu o îndelungată experiență în creația de echipamente medical-estetice avansate și implementarea celor mai noi tehnologii cu aplicabilitate în clinici și saloane de estetică și înfrumusețare. Tehnologia laser componentă a echipamentului Elysion Pro este rezultatul a mulți ani de cercetare și dezvoltare în domeniul aparatelor de estetică medicală.

3. Epilarea definitivă cu Laserul Elysion Pro la Shining Body Sibiu este foarte eficientă

În general, toți clienții noștri au observat rezultate chiar după prima ședință. În funcție de zonă și de structura firului de păr este necesar un număr diferit de ședințe de epilare definitivă pentru a elimina complet toate firele de păr. După prima ședință firele de păr vor crește normal până la 10-14 zile, când încep să se desprindă de rădăcină.

4. Epilarea definitivă este cel mai bun tratament pentru foliculită

Poţi elimina şi preveni firele de păr crescute sub piele. Epilarea definitivă cu laser este pur şi simplu cea mai bună opţiune şi singura soluţie pentru a preveni şi pentru a elimina creşterea firelor de păr sub piele. De asemenea, epilarea cu laser este o opţiune grozavă pentru persoanele care au pielea sensibilă şi care se confruntă cu iritaţii ale pielii imediat după ce au apelat la lama de ras sau la metodele de epilare cu ceară.

5. Te vei bucura de o piele din ce în ce mai catifelată

Pe măsură ce tratamentele progresează (să nu uităm că ai nevoie de mai mult de 1 şedinţă de epilare definitivă cu laser, pentru ca rezultatele să fie vizibile şi considerate permanente), această procedură îţi face pielea mult mai moale şi mai catifelată.

6. Vei economisi timp prețios

88% dintre femei petrec aproximativ patru luni din viață epilându-se, iar viața e prea scurtă pentru a irosi timpul astfel. Imaginează-și că nu vei mai fi nevoită să ajungi lunar la cosmetică și nici să pierzi minute bune în fiecare zi în cadă, în dorința de a căpăta pielea fină pe care ți-o dorești. O ședință de epilare definitivă cu laserul Elysion Pro durează de la 5 minute/axilă până la aproximativ 2 ore pentru full body. Studiile clinice au demonstrat că cele mai bune rezultate se obțin după un total de 8 – 10 ședințe efectuate la interval de 6 – 8 săptămâni.

7. Pe termen lung te va ajuta să economisești bani

Epilarea definitivă cu laser este alături de rujul roșu, o investiție pe care orice femeie ar trebui să o facă. Chiar dacă într-o primă faza ți s-ar putea părea costisitoare, adu-ți aminte de toate aparatele de ras și toate programările la cosmetică pe care le-ai făcut până acum. Cu siguranță depășesc cu mult costul unui astfel de tratament. Potrivit unui studiu realizat de American Laser Centers, o femeie cheltuiește pe parcursul a 60 de ani, 10.207 de dolari pentru a îndepărta părul nedorit de pe corp. Epilarea definitivă cu laser a devenit o variantă mult mai accesibilă.

8. Epilarea definitivă laser este un tratament non-invaziv

Metoda nu provoacă nicio deteriorare la nivelul dermului şi chiar şi persoanele cu cea mai sensibilă piele pot apela la acest tratament cu laser. Cercetările arată că aproximativ 5 din 10 persoane au pielea sensibilă, aşadar epilarea definitivă cu laser este o alternativă extraordinară pentru ele.

9. Nu există riscul de a dezvolta infecții ale pielii

Epilarea definitivă cu laser reduce foarte mult riscul de infecţii ale pielii. De pildă, la salonul nostru Shining Body, epilarea definitivă cu laser este efectuată sub stricta supraveghere a unui terapeut calificat şi cu o experienţă vastă în domeniu.

10. Te poți epila și între ședințe

Spre deosebire de epilarea cu ceara, unde trebuie să aștepți ca firul de păr să crească până la următoarea ședință, în cazul epilării cu laser, nu există acest disconfort. Poți folosi lama de ras oricând vrei, de câte ori vrei, fără să te temi ca va influența în vreun fel efectele tratamentului.

Articole asemănătoare

Abonează-te la newsletter

Pentru a primi noutăți & oferte