Destinat să întinerească și să hidrateze pielea, un tratament facial cu oxigen ce folosește oxigenul sub cantități mari de presiune pentru a infuza diferite seruri și acid hialuronic în profunzimea pielii. Acidul hialuronic este prezent în mod natural în corpul uman și reduce efectele îmbătrânirii prin hidratarea pielii.

Un tratament facial cu oxigen funcționează prin furnizarea de oxigen celulelor pielii tale. Acest oxigen ajută la crearea de noi celule, care la rândul său stimulează producția de colagen. Oxigenul are, de asemenea, proprietăți antiinflamatorii, care pot ajuta la reducerea aspectului acneei și a altor pete. Acest tratament nu numai că ajută la micșorarea porilor, dar oferă o curățare profundă, astfel încât să aveți o piele fără acnee și pete. Ajută la crearea de noi celule într-un ritm mai rapid. Oamenii de știință cred că, prin infuzarea de oxigen în piele, ne ajutăm pielea să creeze celule într-un ritm mai rapid.

Din păcate, pe măsură ce îmbătrânim, nivelul de oxigen din pielea noastră scade în mod natural, ceea ce contribuie la apariția liniilor fine, a ridurilor și a altor semne de îmbătrânire. Acest tratament facial a fost creat pentru a umple nivelul de oxigen din piele, netezind ridurile și oferind pielii un aspect mai tineresc pe față.

Acest tratament facial folosește oxigen de calitate medicală și vitaminele A, E și C pentru a vă hidrata și hrăni pielea. De obicei, recomandăm facialul cu oxigen ca o tușă finală pentru toate celelalte tratamente faciale pe care le oferim. Acest tratament specializat exfoliază delicat, curăță, hidratează și restabilește nivelul de oxigen din piele.

Daca vrei sa imbunatatesti aspectul liniilor fine si al ridurilor, acest tratament este perfect pentru tine. Acest facial contribuie la o piele sănătoasă, strălucitoare și strălucitoare. Fața cu oxigen este un supliment minunat dacă doriți să vedeți rezultate mai dramatice de la alte tratamente faciale sau de îngrijire a pielii.

Beneficiile unui tratament facial cu oxigen:

Pe lângă faptul că este un mod uimitor și relaxant de a te trata, acest tratament facial oferă următoarele beneficii:

  • Detoxifică pielea. Poluarea aerului, fumul de țigară și alte toxine cotidiene priveaza pielea de oxigen esențial. Itl ajută la întinerirea pielii lipsite de oxigen și inversează efectele poluanților.
  • Îmbunătățește producția de colagen. Pe măsură ce îmbătrânim, nivelul nostru de colagen scade. Acest facial infuzează pielea noastră cu vitamine esențiale și oxigen, promovând producția de colagen.
  • Restrânge porii. Acest tratament nu numai că ajută la micșorarea porilor, dar oferă o curățare profundă, astfel încât să aveți o piele fără acnee și pete.
  • Ajută la crearea de noi celule într-un ritm mai rapid. Oamenii de știință cred că, prin infuzarea de oxigen în piele, ne ajutăm pielea să creeze celule într-un ritm mai rapid. Celulele noi ajută la accelerarea vindecării cicatricilor de acnee, a petelor solare și a altor pete.
  • Fără efecte secundare sau timp de nefuncţionare. Spre deosebire de alte tratamente de îngrijire a pielii, acest tratament facial nu necesită timp de nefuncționare, nu are efecte secundare și nu are durere. Fără arsuri, fără roșeață și fără usturime. După terminarea tratamentului facial, puteți relua toate activitățile normale.
  • Suplimentează strălucirea pielii, sporind în același timp hidratarea intensă

Prețuri Oxigen hyperbaric

Zonă și afecțiuni Preț 1 ședință Preț 4 ședințe
Microdermabraziune + Oxigen Hiperbaric + mască (față + decolteu) 300 RON 1200 RON 1080 RON

4 ședințe 10% reducere

*2 tranșe egale: ședința I și II

Proceduri similare

Dr. Babor PRO

Mai multe detalii

Microneedling

Mai multe detalii

Intraceuticals

Mai multe detalii