Regulament – Puncte de Fidelitate

Îți răsplătim fidelitatea!

Iată o altă surpriză plăcută pentru tine! Am căutat întotdeauna, prin promptitudine, profesionalism și seriozitate, să satisfacem cerințele și exigențele clienților noștri cu oferte speciale, produse de calitate și servicii cu rezultate pe măsura nevoilor voastre.

La Shining Body ne apreciem mult clienții, și venim cu încă un beneficiu pentru toate produsele/ serviciile pe care le achiziționezi la noi – Punctele de Fidelitate.

Punctele de fidelitate sunt un bonus pe care ți-l oferim pentru a te bucura de o experiență și mai placută în clinica noastră și, în acelasi timp, încă un mod de a-ți mulțumi că ești parte din comunitatea noastră.

Cum se obțin punctele?

Punctele de fidelitate sunt obținute în urma achiziției unui produs/ serviciu din momentul lansării programului. Punctele nu se acordă retroactiv.

Valoarea punctelor de fidelitate primite valorează 10% din suma achitată. Valoarea punctelor include TVA.

Cum se pot utiliza punctele de fidelitate?

Punctele de fidelitate se acordă automat în contul de client, în urma achiziționării produselor sau serviciilor. În orice moment ne poți solicita istoricul tău, iar acesta îți va fi pus la dispoziție.

Punctele acumulate nu se pot transforma în bani și nu sunt transmisibile.

IMPORTANT! Punctele de fidelitate nu se acordă pentru partea de produse/ servicii care au fost plătite integral sau parțial cu puncte de fidelitate.

Ce valabilitate au punctele?

Valabilitatea punctelor de fidelitate aferente unei achiziții este de 6 luni din momentul dobândirii acestora. Înainte cu 10 zile de expirare, vei primi un SMS de atenționare.

Alte informații

Punctele de fidelitate se acordă exclusiv persoanelor fizice.

În cazul în care se constată că un utilizator a obținut în mod fraudulos puncte, acestea vor fi anulate.

Prin participarea la acest Program, clienții confirmă că au luat la cunoștință și sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiillor prezentului Regulament și ale platformei shiningbody.ro.