1

Masaj de relaxare

Masajul de relaxare este momentul tău de deconectare și răsfăț. Masajul de relaxare este potrivit pentru oricine vrea să-și recapete starea de bine, au tulburari emoționale precum anxietate, depresie sau atacuri de panică.

Masajul de relaxare detensionează tot corpul, te calmează, starea de oboseală dispare și odată cu aceasta și stresul. Are rol terapeutic, în cazul durerilor sau ale picioarelor umflate, dar și rol cosmetic, pentru că previne vergeturile și hidratează pielea corpului.


2

Masaj terapeutic

Masajul terapeutic este una dintre cele mai eficiente și apreciate forme de terapii alternative folosite în special în tratamentul durerilor musculare pe întreg corpul.

Masajul terapeutic poate fi făcut ori de câte ori există probleme musculare dar și ca o rutină de tratament a celor care vor să își păstreze starea de sănătate.


3

Masaj Reflexoterapie

Fiecărui organ îi corespunde un punct pe corp. Când unul dintre organe este afectat, punctul său reflex semnalează problema, de cele mai multe ori prin durere pentru că în zona respectivă se depun toxine care pot fi înlăturate prin masaj.

Prin reflexoterapie nu se tratează simptomatologia bolilor, ci cauzele lor iar reluarea normală a circulației sângelui în organul sau zona afectată este foarte importantă. O bună circulație sanguină conduce la accelerarea vindecării organelor bolnave și reechilibrează bioenergetic zone afectate.


4

Masaj cu pietre vulcanice

Masajul cu pietre vulcanice își are originea în India, unde cu mii de ani în urmă, oamenii călcau în diverse moduri pe rocile vulcanice încălzite de apele termale, la indicațiile unui tămăduitor sau vraci.

Masajul cu pietre vulcanice la Shining Body Sibiu vă permite să eliberați, să detoxifiați organismul și să vă îmbunătățiți circulația sângelui. Mai multe boli și dureri sunt, de asemenea, tratate datorită acestei tehnici de masaj, incluzând artrita, insomnia, durerile musculare și afecțiunile generate de stres.


5

Masaj Deep Tissue

Un masaj Deep Tissue poate să vă detensioneze spatele, vă eliberează de rigiditate și alină contracturile și spasmele musculare. Deoarece această terapie lucrează pe țesuturile moi ale organismului (mușchi, tendoane și ligamente) vă poate ajuta corpul sa devină suplu, flexibil și energic.

Masajul Deep Tissue este recomandat persoanelor care suferă de contracturi cronice ale musculaturii cauzate de poziții vicioase, postură incorectă, stil de viață sedentar.


6

Masaj Sportiv

Masajul sportiv pune accentul pe prevenirea și tratarea traumatismelor și contracturilor la nivelul mușchilor, tendoanelor, articulațiilor și ligamentelor, îmbunătățește flexibilitatea articulațiilor, circulația sângelui și a limfei.

Nu trebuie să fiți neaparat sportiv de performanță să beneficiați de masaj sportiv, acesta putând fi efectuat oricărei persoane care face sport de 2-4 ori pe săptămână, celor care au dureri musculare sau sunt supuși unor antrenamente dure periodioce.


7

relaxare și terapeutic

Masaj combinat

În funcție de fiecare necesitate, de patologii, disfuncții sau alte probleme, am creat pentru dumneavoastră masajul sau terapia personalizată, masajul combinat de relaxare și terapeutic.

Masajul combinat de relaxare și terapeutic ne relaxează nu numai musculatura, dar şi psihicul. Prin creşterea și echilibrarea circulaţiei energetice, limfatice și sangvine, contribuie la eliminarea toxinelor, îmbunătăţeşte nivelul de serotonină care ne păzeşte împotriva depresiilor şi a dezordinilor psihice.