Remodelare corporală Sibiu: Împachetări Sculpt Plaster – Mască Gipsată pentru slăbire intesiv localizată – Shining Body Sibiu.

Împachetarea cu mască gipsată se potrivește persoanelor care doresc o scădere în centimetri alături de un efect de fermitate și în final o remodelare corporală. Este o procedură care aduce rezultate de la prima ședință.

Acest tratament de slăbire intensivă și sculptură localizată – Gessoterapia te ajută să îți conturezi și subțiezi silueta într-un mod miraculos!

Folosește o tehnică originară din Egiptul Antic, bazată exclusiv pe proprietățile remodelatoare ale ghipsului, oferind rezultate spectaculoase într-o manieră non-invazivă. Puterea sa explozivă ajută la penetrarea rapidă în piele a principalelor ingrediente active, în timp ce acțiunea sa termică stimulează circulația și îmbunătățește aspectul celulitei nodulare. Ghipsul se adaptează perfect pe forma corpului, creând un mulaj care provoacă o remodelare cu rezultate vizibile încă de la prima ședință.

Durata: 60 – 70 min/ședință

Frecvența: se realizează 2-3 tratamente/ săptămână timp de 10 ședințe. Apoi se recomandă 1 tratament/ săptămână pentru întreținerea rezultatelor obținute.

Mai multe informații vă putem oferi telefonic.

Remodelare corporală Sibiu: Împachetări Sculpt Plaster – Mască Gipsată pentru slăbire intesiv localizată – Shining Body Sibiu.

Mască gipsată ce oferă un efect uimitor de slăbire, fermitate și remodelare după doar o ședință. Tratamentul profesional are rezultate rapide și surprinzătoare mulțumită acțiunii ocluzive și de sculptare pe care o are asupra pielii.

Cum funcționează împachetările Sculpt Plaster – Mască Gipsată pentru slăbire intensivă localizată la Salonul Shining Body Sibiu?

1. Începe acasă cu o zi/seară înainte, o procedură de exfoliere (peeling corporal) care are rolul de a îndepărta celulele moarte, de a stimula circulația și a pregăti țesuturile pentru împachetare, deschizând porii în așa fel încât pielea să fie receptivă și să absoarbă tratamentul aplicat.

2. Se aplică Cellulite Control Concentrate pe zona de tratament și se masează până se absoarbe complet în piele.

3. Se aplică Thermo-Active Cream pe zona de tratat și se realizează un masaj de circa 10-15 minute pentru înmuierea țesutului adipos.

4. Se aplică Exudation Cream pe toată zona de tratament. Se acoperă zona de tratat cu tifon si se prepara masca cu Sculpt Plaster, se aplică masca pe zona de tratament. Pentru un rezultat mai eficient se recomandă să se contracteze ușor mușchii timp de 10-15 minute din momentul aplicării ghipsului.

5. Se lasă să acționeze 40-60 de minute, apoi tifonul se îndepărtează prin tăiere cu o foarfecă.

6. Se folosește un prosop pentru îndepartarea surplusului și tratamentul se finalizează prin aplicarea gelului Slim Effect Gel sau Premium Firming Cream până se absoarbe complet.

Potrivit pentru toate tipurile de piele. Este special conceput pentru persoanele care vor o reducere a volumului corporal, diminuarea gradului de celulită și a fermității țesuturilor.

Remodelare corporală Sibiu: Tratament pentru slăbire intensivă localizată.

Beneficiile tratamentului de slăbire cu împachetări Sculpt Plaster – Mască Gipsată pentru slăbire intesiv localizată la Shining Body Sibiu:

 • De remodelare corporală
 • Slăbire în cm
 • Fermitate pentru piele
 • Are efect anticelulitic
 • Subțiere talie și coapse
 • Conturare siluetă
 • Are efect puternic detoxifiant

Contraindicațiile tratamentului de slăbire cu împachetări Sculpt Plaster – Mască Gipsată pentru slăbire intesiv localizată la Shining Body Sibiu:

 • Bolile cutanate (de ex: psoriazis, eczeme)
 • Afecțiuni inflamatorii dermatologice (de ex: varice)
 • Implant metalic
 • Implantat stimulatoare cardiace
 • Intervenții chirurgicale recente (ultimele 3-6 luni)
 • Diabet
 • Epilepsie
 • Afecțiuni cardiace
 • Tumori

Prețuri împachetări Sculpt Plaster

Împachetări Sculpt Plaster – Mască Gipsată – 250 RON / ședință

Pachet standard 8 ședințe + 2 gratuite

Proceduri similare

Crio–Sculptare CoolTech Define

Mai multe detalii

Eximia HR77 Platinum Anniversary

Mai multe detalii

Împachetări Fast Slim

Mai multe detalii