Eximia HR77 Platinum Anniversary – Concept inovator pentru slăbire intensivă și remodelare corporală.

Scapă de centimetri în plus încă de la prima ședință și remodelează-ți corpul cu tratamentul revoluționar de slăbire și remodelare corporală Eximia HR 77 Platinum Anniversary bazat pe 5 tehnologii de ultimă generație.

Eximia este inovația tehnologică care poate înlocui cu succes chirurgia estetică. Deține terapii inovative ce stimulează procesele metabolismului uman pentru a elimina excesul de grăsime, ajutând totodată și la ameliorarea vergeturilor, la tratarea retenției de lichide și a lipsei de fermitate.

Rezultate încă de la prima ședință – scădere în centimetri pe zona lucrată și îmbunătățirea aspectului pielii.

Eximia HR77 Platinum Anniversary a fost printre preferatele specialiștilor din domeniul esteticii medicale de la Congresul Internațional de Medicină Anti-Aging, câștigand premiul pentru „Cel mai bun echipament de slăbit în 2017”.

Congresul Internațional de Medicină Anti-Aging este un eveniment de amploare pentru specialiștii din domeniul estetico-medical, având o bază solidă de dovezi și prezentări științifice în estetica profesională.

De ce să alegi tratamentul de slăbire cu tehnologia Eximia HR 77 Anniversary la Shining Body Sibiu?

1. Slăbire intensivă localizată:

Distrugerea localizată a țesutului gras se realizează cu ajutorul laserporației, care descompune celulele grase în acizi grași, glicerol și apă, substanțe care vor fi apoi eliminate de organism. Laserporația – înlocuiește cu succes liposucția chirurgicală, tehnologie care ajută la scăderea volumului țesutului adipos într-un timp foarte scurt și fără efecte secundare.

2. Reduce celulita și redă fermitatea pielii:

EndoRadioMag: 3 Tehnologii: vacuum endermologic, radiofrecvență bipolară și magnetoterapie ce acționează simultan și au efect anticelulitic, lifting corporal și detofixiere a organismului. Combinația dintre tehnologii reduce celulita în toate stadiile (celulita fibroasă, edematoasă, noduloasă) cu până la 95%, reface elasticitatea și tonusul pielii cu până la 80%, generează o întindere a pielii și oxigenează pielea.

3. Diminuează vergeturile:

Radioporația High Tech Un concept ce combină electroporația și radiofrecvența bipolară, fiind special creată pentru a stimula producția de colagen și elastină. Ajută la tratarea și eliminarea celulitei, diminuarea vergeturilor și îmbunătățește elasticitatea pielii.

4. Drenaj limfatic și detoxifiere:

Cu 3 programe diferite destinate drenajului limfatic, acest tratament, oferă un drenaj detoxifiant îmbunătățind drenajul limfatic și oxigenând țesuturile.

Inovația anului 2017 vine de la Eximia HR77 Platinum Anniversary care folosește laserporația multipolară cu vibrații. Această inovație oferă o neurostimulare non-invazivă care ajută la obținerea unor rezultate mai eficiente și mai rapide. Activarea enforfinelor ajută la minimizarea durerii, stimulează microcirculația și tonifiază țesutul. Vibrațiile generate activează mecanoreceptorii cutanați, eficientizând procesul de lipoliză.

Consultație gratuită – înainte de a începe tratamentul de slăbire și remodelare corporală cu Eximia HR 77 Anniversary, se recomandă o întâlnire cu specialiștii noștri  pentru a vă asigura că acest tratament vă este recomandat, apoi dacă vrei să încerci tratamentul Eximia HR 77 Anniversary și să te convingi de rezultate, programează-te la o ședință de testare și ai 20% reducere.

Beneficiile tratamentului de slăbire cu Eximia HR 77 Anniversary la Shining Body Sibiu:

 • Reduce circumferința zonei tratate încă de la prima ședință
 • Reduce celulita și redă fermitatea pielii
 • O alternativă unică a liposucției chirurgicale
 • Reface elasticitate și tonusul pielii
 • Elimină țesutul adipos cu până la 40%
 • Remodelează silueta
 • Accelerează metabolismul celular și oxigenează țesuturile
 • Tratament non-invaziv și nedureros
 • Nu necesită timp de recuperare
 • Rezultate garantate încă de la prima ședință

Contraindicațiile tratamentului de slăbire cu Eximia HR 77 Anniversary la Shining Body Sibiu:

 • Sarcină, alăptare sau în perioada de menstruație
 • Cezariană sau alte operații (doar în primele 6 luni)
 • Fragilitate capilară, vene varicoase
 • Afecțiuni cardiace severe
 • Implant tije metalice pe zona unde se lucrează sau în apropierea acesteia
 • Tratamente cu anticoagulante
 • Probleme medicale precum: tvarice, tuberculoză, tulburări mentale, hipertensiune arterială, purtători de stimulator cardiac, tumori maligne, infecții acute
 • Leziuni precanceroase sau canceroase cutanate ( keratoze actinice, nevi atipici, epitelioame etc.)
 • Implant recent de colagen
 • Boli dermatologice

Prețuri Eximia HR77 Platinum Anniversary

Zonă Preț / ședință 7 ședințe 10 ședințe 12 ședințe
Gambe/ brațe/ fese (½ zonă) – 20 min 115 RON 805 RON 690 RON 1150 RON 1035 RON 1380 RON 1150 RON
Coapse/ abdomen (1 zonă) – 40 min 240 RON 1680 RON 1440 RON 2400 RON 2160 RON 2880 RON 2400 RON
Coapse/ abdomen + gambe/ brațe (1 zonă ½) – 50 min 270 RON 1890 RON 1620 RON 2700 RON 2430 RON 3240 RON 2700 RON
Coapse + abdomen (2 zone) – 70 min 300 RON 2100 RON 1800 RON 3000 RON 2700 RON 3600 RON 3000 RON
Coapse + abdomen + gambe/ brațe (2 zone ½) – 90 min 380 RON 2660 RON 2280 RON 3800 RON 3420 RON 4560 RON 3800 RON

Convinge-te și programează-te la o ședință de testare cu 20% reducere.

La ședințele de întreținere, de asemenea beneficiezi de 20% reducere.

Întrebări frecvente

Mai ai întrebări despre Eximia HR77 Platinum Anniversary? Sperăm că răspunsurile de aici te vor ajuta :)

Tratamentul cu Eximia HR 77 Anniversary este pentru tine dacă dorești slăbire în centimetri și reducerea stratului de țesut adipos localizat. Eximia HR 77 Anniversary ajută la reconturarea corpului și îmbunătățirea aspectului pielii.

Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință în ceea ce privește scăderea în centimetri pe zona lucrată și îmbunătățirea aspectului pielii. Se vor realiza măsuratori înainte și după realizarea ședinței de testare (la care beneficiezi de 20% reducere) sau a tratamentului propus de terapeut.

Înainte de a începe tratamentul de slăbire și remodelare corporală cu Eximia HR 77 Anniversary, se recomandă a avea o întâlnire cu specialiștii noștri  pentru a vă asigura că acest tratament vă este recomandat și pentru a vă personaliza tratamentul în funcție de necesitățile dvs pentru a avea cele mai bune rezultate.

Nu ingerați alimente grele cu o oră înainte și după ședința de tratament.

Pentru un tratament garantat, numărul de ședințe necesar este de 3 ori săptămână, iar pentru menținerea rezultatelor este suficientă o ședință/săptămână (la care beneficiezi de 20% reducere). La fel ca în cazul oricărei alte proceduri, rezultatele vor dura mai mult dacă îți menții un regim de viață echilibrat, care include o alimentație sănătoasă și mișcare.

Pentru maximizarea rezultatelor, se recomandă combinarea tratamentului cu împachetări corporale sau/și cu o ședință de criolipoliză.

Împachetările corporale stimulează arderea grăsimilor și înmoaie țesutul adipos, detoxifică și reduc retenția de apă. Criolipoliza îngheață celula grasă pentru a fi apoi eliminată în mod natural de organism.

Proceduri similare

Crio–Sculptare CoolTech Define

Mai multe detalii

Impachetări Fast Slim

Mai multe detalii

Împachetări Sculpt Plaster

Mai multe detalii