Împachetări corporale la termocuvertă – Shining Body Sibiu.

Împachetările sunt tratamente care complementează efectele tratamentelor de slăbire (Eximia) sau anticelulitice (masaj vacuumatic, Velashape III), prin detoxifiere.

Împachetările corporale permit aplicarea celui mai bun ingredient activ în funcție de gradul de afectare a țesutului adipos subcutanat.

Termocuverta reprezintă în fapt o saună locală care ajunge la temperaturi foarte ridicate, ducând la arderea țesutului adipos, creșterea semnificativă a metabolismului celular.

Pentru că are efect de saună, termocuverta poate fi utilizată și ca etapă în cadrul tratamentului anticelulitic care presupune și împachetări corporale la termocuvertă  cu produse care favorizează eliminarea toxinelor din organism. Căldura degajată de termocuvertă provoacă dilatarea porilor, în acest fel pielea va căpăta o mai mare permeabilitate la principiile active conținute în cremele și gelurile care se aplică pe corp în cadrul ședinței de tratament.

Durata: 45 min/ședință.

Împachetări de slăbire cu cremă de termosudație la Salonul Shining Body Sibiu.

Crema de termosudație este o cremă profesională care se aplică local sau general pentru a determina o transpirație abundentă la nivelul pielii ajutând la eliminarea apei reținută în organism, a toxinelor.

Este recomandată persoanelor care suferă de retenție de apă și picioare umflate, împachetarea cu cremă de termosudație reprezintă un tratament de detoxifiere în care se folosește o loțiune (cremă de termosudație) ce determină transpirație abundentă. Astfel, organismul elimină toxinele , în timp ce crema acționează pentru a elimina toxinele, a reactiva metabolismul celular și a tonifia pielea.

Cum funcționează împachetările de slăbire cu cremă de termosudație la Salonul Shining Body din Sibiu?

Începe acasă cu o procedură de exfoliere (peeling corporal) care are rolul de a îndepărta celulele moarte, de a stimula circulația și a pregăti țesuturile pentru împachetare, deschizând porii în așa fel încât pielea să fie receptivă și să absoarbă tratamentul aplicat.

Urmează apoi, aplicarea cremei de termosudație, înfoliere în film osmotic, înfășurarea în cearceaf de plastic și introducerea în termocuverta la 85º C timp de 45 min.

După desfoliere se aplică prin masaj cremă termoactivă anticelulită, foarte puternică. Această cremă va acționa vizibil prin înroșirea parții tratate și o ușoară senzație de căldură sau chiar mâncărime ușoară, semn că deja a început să acționeze.

Nu recomandăm dușurile imediate, deoarece substanțele continuă să acționeze între 6-8 ore de la aplicare!

Rezultate: chiar după prima ședință vă puteți simți mai usoară, efectul se intensifica mai ales în cazul persoanelor cu retenție mare de apă. Rezultatele sunt vizibile după câteva ședințe efectuate cu regularitate.

Pe durata tratamentului, sunt recomandate 2-3 ședințe pe săptămână. Apoi, pentru menținerea rezultatelor, o ședință la 2 săptămâni poate fi suficientă.

Beneficiile tratamentului de slăbire cu Termocuvertă la Shining Body Sibiu:

 • Stimularea arderii grăsimilor
 • Diminuare aspect coajă de portocală
 • Accelerează metabolismul celular
 • Elimină surplus de apă din organism
 • Stimulează circulația sangvină la nivelul pielii, aceasta devenind mai fermă și mai hidratată

Contraindicațiile tratamentului de slăbire împachetări cu Termocuvertă la Shining Body Sibiu:

 • Probleme renale
 • Probleme de tensiune (hipotensiune sau hipertensiune) sau alte afecțiuni cardiovasculare
 • Boli dermatologice
 • Insuficiență venoasă (picioare umflate, varice, vase sparte, ulcere varicoase)
 • Sarcină sau alăptare
 • Stări febrile
 • Infecție acută
 • Diabet
 • Sensibilitate la căldură

Persoanele cu fragilitate capilară sau sensibilitate la căldură pot realiza împachetări cu benzi la rece Fast Slim.

Prețuri împachetări corporale la termocuvertă

Împachetări de slăbire la termocuvertă 90 RON / ședință

Pachet standard 8 ședințe + 2 gratuite

Proceduri similare

VelaShape III

Mai multe detalii

Împachetări Cellu Slim

Mai multe detalii

Crio–Sculptare CoolTech Define

Mai multe detalii