Microdermabraziunea facială cu diamant – metodă perfromantă de curățare și întreținere a pielii.

Microdermabraziunea pielii presupune exfolierea stratului superficial al epidermului, strat al pielii format în cea mai mare parte din celule moarte care pot face ca pielea să pară mată și îmbătrânită. Procedura atenuează ridurile fine și accelerează hidratarea naturală a tenului.

Microdermabraziunea ajută la creșterea oxigenării la nivelul pielii, care, la rândul său, stimulează producerea de colagen și oferă pielii un aspect revitalizat.
Ameliorează aspectul imperfect al pielii, cum ar fi liniile fine, petele maro, cicatricile post acnee și ajută la curățarea porilor, tenul recăpătându-și luminozitatea.

Pe lângă curățarea celulelor moarte de la suprafața pielii, microdermabraziunea are și alte avantaje. Procesul îmbunătățește circulația sanguină și limfatică profundă, în interiorul pielii, ceea ce ameliorează vizibil starea și aspectul tenului. Fluxul sanguin mărit înseamnă mai mult oxigen și nutrienți pentru celule, pentru o piele mai luminoasă și mai elastică.

Prin eliminarea pielii moarte și îmbunătățirea circulației, microdermabraziunea s-a dovedit că intensifică absorbția produselor de îngrijire a pielii cu până la 50%. Acest lucru înseamnă de exemplu că, în cazul în care folosești un tratament pentru acnee, pielea va fi mai receptivă la produs, deci poate avea rezultate mai bune decât în mod obișnuit.

Microdermabraziunea cu diamant nu doar că va curăța în profunzime porii, ci va diminua și dimensiunea acestora. Suntem născuți cu o anumită dimensiune a porilor, care însă se poate mări din cauza factorilor externi.

Porii se pot dilata din cauza igienei, a inflamațiilor pielii sau ca urmare a înfundării lor cu produse cosmetice. Microdermabraziunea cu diamant va ajuta la eliminarea blocajului, iar prin îmbunătățirea circulației în zonă se va reduce inflamația pielii și aspectul de pori dilatați.

Nu în ultimul rând, microdermabraziunea cu diamant are rezultate foarte bune pentru multe afecțiuni ale pielii precum acnee, cicatricile postacneice, pete pigmentare pe față, piele ternă, linii fine, hiperpigmentare și riduri.

Beneficiile tratamentului sunt vizibile imediat după prima ședință, deoarece pielea va arata mai sănătoasă și se va simți mai fină și mai moale la atingere. Îmbunătățirile vor continua pe tot parcursul tratamentelor, intervalele revomandate variind de la 2 până la 12 săptămâni.

Microdermabraziunea cu diamant este un tratament simplu, non-invaziv, cu care însă se pot obține rezultate excelente. Dacă aveți o piele foarte sensibilă, aceasta se poate înroși ușor după tratamentul facial, însă roșeața va dispărea în 24 de ore. Este important să păstrați pielea hidratată, să nu vă expuneți la soare pe cât posibil și să folosiți o cremă cu factor de protecție pentru câteva zile după microdermabraziune.

În funcție de starea pielii, sunt recomandate 6 ședințe de microdermabraziune cu diamant la intervalul recomandat de către specialiștii salonului nostru pentru a obține un rezultat semnificativ. Pentru pielea cu probleme, este indicat un interval de 1 săptămână între tratamente, până când aspectul pielii se îmbunătățește în mod vizibil.

Rezultatele sunt cumulative, de aceea, este necesară respectarea planului de tratament. Pentru a menține rezultatele obținute cât mai mult timp se recomandă o ședință lunară de întreținere, deorece stratul superficial al epidermei se regenerează la 28 zile, devenit celule moarte care pot face ca pielea să pară îmbătrânită și încărcată.

În general, microdermabraziunea cu diamant poate fi efectuată pe toate zonele corpului, însă cele mai frecvente zone de tratament sunt fața, gâtul și decolteul.

Beneficiile tratamentului Microdermabraziunea facială cu diamant:

 • Excelentă metodă de curățare și întreținere a pielii
 • Lasă pielea luminoasă
 • Îndepărtează celulele moarte de la suprafața epidermului
 • Înlătură aspectul de piele obosită, ternă
 • Tratează îngroșarea excesivă a primului strat de la suprafața pielii
 • Rezolvă formele ușoare de acnee – cicatrici postacneice
 • Îndepărtează punctele negre și porii dilatați
 • Estompează liniile fine de expresie și ridurile fine

Contraindicațiile tratamentului Microdermabraziunea facială cu diamant:

 • Sarcină sau alăptare
 • Infecție activă în zona tratată
 • Implant permanent în zona tratată
 • Acnee activă
 • Medicație anticoagulantă
 • Boli autoimune
 • Cancer
 • Infecții virale acute (herpes)
 • Epilepsie

Prețuri Microdermabraziune

Zonă și afecțiuni Preț 1 ședință Preț 4 ședințe
Microdermabraziune + mască (față + decolteu) 160 RON 640 RON 570 RON
Microdermabraziune + Oxigen Hiperbaric + mască (față + decolteu) 300 RON 1200 RON 1080 RON
Microdermabraziune + Mezoterapie + mască (față + decolteu) 270 RON 1080 RON 970 RON
Microdermabraziune + Masca Skintech + mască (față + decolteu) 180 RON 720 RON 640 RON
Microdermabraziune + Radiofrecvență + mască (față + decolteu) 180 RON 720 RON 640 RON

4 ședințe 10% reducere

*2 tranșe egale: ședința I și II

Proceduri similare

Dr. Babor PRO

Mai multe detalii

Microneedling

Mai multe detalii

Intraceuticals

Mai multe detalii