1

Celulită

VelaShape III

Velashape III este echipamentul de ultimă generație la care femeile din întreaga lume apelează pentru conturarea siluetei. Este soluția ideală pentru tratarea zonelor cu aspect de „coajă de portocală” și a celor care prezintă laxitate cutanată.

Un tratament unic, confortabil, fără timp de recuperare și cu rezultate vizibile imediat.


2

Celulită

Împachetări Cellu Slim

Cu efect șoc împotriva celulitei și de slăbire intensivă, această împachetare conține o mască anticelulitică bogată în alge marine, ceai verde și minerale (fier, zinc, potasiu, magneziu), cu efect de slăbire și eliminare a toxinelor.

Există mai multe tipuri de împachetări corporale: de hidratare, de detoxifiere, de slăbire sau anticelulitice, iar pentru fiecare tip se folosesc creme și loțiuni cu ingrediente naturale care sporesc eficacitatea tratamentului.


3

Celulită

Împachetări la termocuvertă

Împachetările corporale permit aplicarea celui mai bun ingredient activ în funcție de gradul de afectare a țesutului adipos subcutanat.

Termocuverta reprezintă în fapt o saună locală care ajunge la temperaturi foarte ridicate, ducând la arderea țesutului adipos, creșterea semnificativă a metabolismului celular și astfel pierderea în centimetri.