1

Celulită

VelaShape III

Velashape III este echipamentul de ultimă generație la care femeile din întreaga lume apelează pentru conturarea siluetei. Este soluția ideală pentru tratarea zonelor cu aspect de „coajă de portocală” și a celor care prezintă laxitate cutanată.

Un tratament unic, confortabil, fără timp de recuperare și cu rezultate vizibile imediat.


2

Celulită

Împachetări Cellu Slim

Cu efect șoc împotriva celulitei și de slăbire intensivă, această împachetare conține o mască anticelulitică bogată în alge marine, ceai verde și minerale (fier, zinc, potasiu, magneziu), cu efect de slăbire și eliminare a toxinelor.

Există mai multe tipuri de împachetări corporale: de hidratare, de detoxifiere, de slăbire sau anticelulitice, iar pentru fiecare tip se folosesc creme și loțiuni cu ingrediente naturale care sporesc eficacitatea tratamentului.


3

Celulită

Împachetări la termocuvertă

Împachetările corporale permit aplicarea celui mai bun ingredient activ în funcție de gradul de afectare a țesutului adipos subcutanat.

Termocuverta reprezintă în fapt o saună locală care ajunge la temperaturi foarte ridicate, ducând la arderea țesutului adipos, creșterea semnificativă a metabolismului celular și astfel pierderea în centimetri.


4

Celulită

Vacuum

Vacuum-ul are foarte multe beneficii, atât terapeutice cât și efecte anti-celulită și de slăbire.

Acest tratament este recomandat pentru toate tipurile de celulită – fibroasă, edematoasă, mixtă, în orice grad de avansare de la I – IV, prin care se reușește spargerea și antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de ,,coajă de portocală”.


5

Celulită

Vibromatique

Pentru ca tratarea celulitei să fie mai plăcută și mai ușoară, există un nou concept: Vibromatique. Tratamentul cu Vibromatique are efectele unui masaj anticelulită profesional, înlocuind una dintre cele mai dificile și mai importante manevre: vibrațiile!

Vibromasajul, masaj anticelulitic pe baza de vibrații nu este deloc dureros și în același timp produce si tonifierea musculaturii.


6

Celulită

Radiofrecvență corporală

Radiofrecvența este una dintre cele mai noi terapii corporale folosite cu succes în lupta împotriva celulitei, vergeturilor și a lipsei tonusului cutanat. Tehnologia cu radiofrecvență este folosită de mult timp în chirurgie și a fost adaptată pentru a fi utilizată și în saloanele de înfrumusețare corporală.