fbpx
Logo Shining Body Sibiu

DETOXIFIERE

Pentru DETOXIFIERE, îți punem la dispoziție următoarele două variante:

Presoterapia

Detoxifiere

Presoterapia  drenajul limfatic pentru eliminarea retenției de apă, a toxinelor și combaterea celulitei

Linfopress Evolution PRO este echipamentul ultra performant pe care îl găsiți în salonul Shining Body. Aparatul este produs de firma Termosalud din Spania, cu o experiență de peste 30 de ani în acest domeniu. 

Echipamentul îmbunătățește funcțiile organismului prin stimularea circulației sângelui și a limfei, elimină excesul de lichid interstițial și conferă o stare de relaxare instantă întregului corp și o stare generală de bine. Este prevăzut cu patru cicluri predefinite de funcționare și tratează o gamă largă de probleme: eliminarea retenției de apă, tratarea celulitei, tratează problemele unei circulații deficitare și a celor limfatice.

Prima linie de apărare a organismului în fața infecțiilor și a bolilor este sistemul limfatic, un sistem circulator alcătuit din vase limfatice și noduli limfatici.

Fiind de 2 ori mai mare decât sistemul circulator și având de 2 ori mai multe vase limfatice decât vase de sânge, sistemul limfatic ține la distanță organismele străine, filtrează bacteriile și colectează fluidele în exces.

Când organismul este atacat de o infecție, primii care reacționeaza sunt nodulii limfatici, prin inflamarea acestora.

Deși sistemul limfatic este atât de important pentru sănătatea noastră, multe persoane nici nu au auzit de el și o parte din populație nu cunoaște importanța lui majoră în funcționarea normală a organismului.

Drenajul limfatic este o tehnică utilizată pentru a stimula fluxul limfei cu scopul de a reduce inflamația și de a îmbunătăți starea de sănătate. Printre numeroasele funcții, limfa contribuie la izolarea patogenilor cauzatori de boală și la deversarea proteinelor și grăsimilor captate înapoi în sânge.

Datorită rolului central pe care îl ocupă sistemul limfatic pentru funcționarea imunității, susținerea drenajului limfatic sugerează că această formă de masaj terapeutic poate ajuta la tratarea unei varietăți de afecțiuni.

Drenajul limfatic realizat cu ajutorul presoterapiei presupune folosirea unui costum special care îmbracă picioarele, abdomenul și brațele. Acest costum este format din mai multe spații pneumatice în care aerul pătrunde intermitent cu o presiune controlată, realizând în acest fel un masaj prin care se stimulează circulația limfatică și sangvină. O ședința durează 45 minute.

Tratamentul de drenaj limfatic prin presoterapie are ca rezultat intensificarea circulației limfatice de până la 10-15 ori iar printre terapiile de remodelare corporală, drenajul limfatic este numit “moartea celulitei”. 

Tratarea celulitei trebuie privită ca pe un mod de viață în primul rând pentru sănătatea noastră și apoi pentru aspectul corporal. 

Pe baza unei evaluări corporale gratuite, terapeuții clinicii noastre Shining Body îți vor recomanda și personaliza tratamentele corporale care ți se potrivesc cel mai bine, astfel încât să obții cele mai bune rezultate posibile.

 • Stimularea circulației venoase și limfatice
 • Eliminarea toxinelor și a retenției de apă din organism
 • Tratarea celulitei
 • Reducerea senzației de picioare grele, umflate
 • Detoxifierea organismului
 • Prevenirea varicelor și a tromboflebitei
 • Sarcină
 • Menstruație
 • Hipertensiune arterială
 • Probleme de deficiență cardiocirculatorie
 • Afecțiuni maligne
Detoxifiere - Presoterapie - Shining Body Sibiu

Termocuverta

Detoxifiere

Termocuverta o soluție inovatoare de remodelare corporală și detoxifiere

Termocuverta, pătura termică care produce un efect special de saună, facilitează transpirația, metabolismul celular este intensificat datorită termo terapiei și se realizează o detoxifiere intensă a organismului. 

Căldura degajată de termocuvertă provoacă dilatarea porilor, motiv pentru care detoxifierea organismului este beneficiul principal al acestui tratament. Ca urmare a acestui lucru se observă o pierdere în centimetri, reducerea retenției de apă, eliminarea toxinelor și tratarea celulitei. O ședința durează 45 minute.

Prin efectul de saună, termocuverta exercită un puternic efect tonifiant asuprea sistemului nervos, având de asemenea și un efect de relaxare, eliminare a stresului și anxietății.

Tratamentul cu termocuvertă are un efect vizibil și rapid și asupra pielii, aceasta își recapătă elasticitatea și devine mai fină.

Termocuverta contribuie și la remedierea unor probleme de sănătate: probleme articulare, artrite, probleme reumatismale sau probleme ginecologice.

Contraindicații:

 • Problemele cardiovasculare
 • Hipertensiunea arterială
 • Sarcină
 • Epilepsie
 • Stările febrile
 • Infecție acută de orice fel
Slăbire localizată, detoxifiere termocuvertă

Urmărește-ne
și pe rețelele sociale

Shining Body Sibiu