Microneedlingul – procedură sigură și nedureroasă, care tratează Vergeturile la Shining Body Sibiu.

Ai luat în greutate și apoi ai slăbit brusc? Sau poate că încă ești în perioada de recuperare de după o sarcină! Este posibil ca pe pielea ta să fi apărut vergeturi.

Multe persoane care își doresc să scape de aceste semne frecvent întâlnite pe abdomen, fese sau coapse apelează la tot felul de creme din comerț, care însă nu dau rezultate pentru că nu pătrund în adâncimea dermului.

Aspectul vergeturilor poate fi îmbunătățit foarte mult, chiar până la dispariția lor completă prin diverse metode de tratament. Printre cele mai folosite este și microneedlingul la Shining Body Sibiu.

Această procedură cosmetică presupune o serie de înțepături controlate pe zonele corpului unde există vergeturi pentru a facilita pătrunderea în epidermă a unor substanțe nutritive (vitamine și acid hialuronic) cu efect rejuvenant și pentru a stimula producția de colagen și elastină a organismului în acele zone defavorizate. Scapă de vergeturi prin microneedling!

Microneedling este o modalitate de stimulare a proceselor de vindecare ale corpului tău. Acest tratament vizează vindecarea pielii în mod natural și reprezintă un mod sigur de a folosi răspunsul natural al propriului corp pentru a scăpa de vergeturi. În plus, utilizarea stiloului este combinată cu diverse serumuri, bogate în substanțe extrem de concentrate pentru regenerarea pielii, ale căror ingredientele active sunt transportate eficient  la nivelul dermei și epidermei, care ajută la atenuarea și chiar vindecarea pielii în zona tratată.

Microneedling-ul este o procedură sigură și nedureroasă, care vindecă pielea de vergeturi în mod natural, ceea ce o clasează în topul tratamentelor minim-invazive pentru tratarea acestei afecțiuni.

Abordarea personalizată presupune o evaluare a tipurilor de vergeturi, gradul lor de severitate, nivelul de profunzime, analiza tipului de piele, care pot fi efectuate de către specialistul în estetică corporală la noi in clinică programându-te la o consultație gratuită.

Este timpul să scapi definitiv de vergeturi!

Contraindicațiile tratamentului pentru vergeturi cu Microneedling la Shining Body Sibiu:

 • Sarcină și alăptare
 • Boli cutanate cronice
 • Cicatrici cheloide sau hipertrofice
 • Patologii în coagularea sângelui
 • Tratamente cu anticoagulante
 • Infecții sau inflamații ale zonei care trebuie tratată
 • Hemofilie
 • Diabet
 • Boli inimă
 • Imunitate scăzută
 • Boli de piele
 • Infecții bacteriene, virale, fungice în fază acută
 • Herpes în zona de tratatament

Prețuri Microneedling

Zonă 1 sedință 4 sedințe (10% reducere)
Microneedling – zonă mică (zonă restrânsă) 300 RON 1200 RON 1080 RON
Microneedling – zonă medie (brațe/gambe/flancuri) 350 RON 1400 RON 1260 RON
Microneedling – zonă mare (coapse/fese/abdomen) 500 RON 2000 RON 1800 RON

Întrebări frecvente

Mai ai întrebări despre Microneedling? Sperăm că răspunsurile de aici te vor ajuta :)

 • În funție de necesitatea pielii și vechimea vergeturilor, se recomandă între 6 – 8 ședințe de microneedling la interval de 2-4 săptămâni.
 • Pentru corecția cicatricilor post-acneice și ca tratament împotriva căderii/ regenerării părului se recomandă un număr minim de 8 ședințe de microneedling

Pentru orice tratament și pentru orice procedură de tratament, rezultatele pot varia de la persoană la persoană, în funcție de sex, vârstă, înălțime, greutate, precum și alte specificități anatomo-fiziologice.

În următoarele ore post tratament microneedling veti simți furnicături/mancărime cauzată de microcirculația locală, urmând ca în zilele următoare pielea să se descuameze ușor (se epitelizează stratul cornos de celule moarte), așadar senzația resimțită va fi una de uscăciune. După 2-3 zile vă veți bucura de o piele luminoasă și hidratata profund, iar în următoarele săptămâni veți observa o îmbunătățire continuă a aspectului pielii, ca rezultat al activării și regenerarii colagenului.

Urmati protocolul recomandat de terapeutul salonului nostru: creme reparatorii/cicatrizante, creme cu SPF 50. Nu vă expuneți la UV timp de 10-14 zile. Nu masați zona, nu faceți sport, nu mergeți la saună și nu consumați alcool imediat după procedură.