fbpx
Logo Shining Body Sibiu

PIELE FLASCĂ/LĂSATĂ?

Poți scapa rapid! Soluții există!

Pielea flască/lăsată este o problemă pentru multe dintre persoane, mai ales pentru cele care au reușit să scape de kilogramele în plus. Din păcate, pielea în exces nu a disparut și chiar dacă au reușit să slăbească, nu au reușit și să obțină silueta la care visau.

Atunci când ne îngrășăm sau slăbim mult, pielea își pierde din elasticitate. O alta cauză a acesteia este înaintarea în vârstă, dieta neadecvată sau lipsa activității fizice. Aceasta duce deseori la lipsa încrederii de sine și nemultumire, însă există soluții!

Cum remediem pielea flască/lăsată
la Shining Body Sibiu?

Prin Radiofrecvență

Piele flască/lăsată

Radiofrecvența este cea mai cunoscută tehnologie în lupta cu urmele timpului lăsate odată cu înaintarea în vârstă și una din cele mai eficiente în toate terapiile de remodelare corporală. Undele de radiofrecvență încălzesc țesuturile în profunzime, prin intermediul manipolilor mono sau bipolari, pentru redarea fermității și îmbunătățirea calității pielii.

Terapeuții noștri recomandă să alegi cure complete de tratament pentru a stimula eficient producția de colagen și elastină, “vinovate” de redarea aspectului ferm al pielii.

  • Tratament non-invaziv care vizează îmbunătățirea calității pielii
  • Se pot trata zone extinse în cadrul unei singure sesiuni
  • liftarea tegumentului lăsat 

Menționăm că pentru a obține cele mai bune rezultate pentru clienții noștri la Shining Body Sibiu, în cadrul protocolului de lucru pentru tratarea pielii lăsate, îmbinăm tratamentul de radiofrecvență cu fiole DMAE.

Într-un studiu, un grup de pacienți a aplicat un gel cu concentrație de 3% DMAE pe un obraz și gel de control, fără DMAE pe celalalt obraz. După 45 de minute de la momentul aplicării celor două tratamente, ambele formule au îmbunătățit hidratarea pielii, dar, cea cu DMAE a optimizat tonul pielii. Soluția cu 3% DMAE a îmbunătățit considerabil rezistența elastică a pielii sugerând că aplicarea formulei cu DMAE îmbunătățește fermitatea pielii, împiedicând-o să se lase.

Un alt studiu în care se folosește gel de 3% DMAE a raportat rezultate similare în îmbunătățirea fermității pielii, în plus s-a demonstrat că după 16 săptămâni, reduce liniile și ridurile și îmbunătățește forma și plenitudinea buzelor. DMAE poate ajuta la anularea trecerii timpului și vă poate oferi un aspect al feței mai tânar,  folosind doar formule delicate cu pielea.

Radiofrecventa - Piele flască,lăsată - Shining Body Sibiu
Radiofrecventa - Piele flască,lăsată - Shining Body Sibiu

Cu VelaShape III

Piele flască/lăsată

VelaShape IIIfolosește radiofrecvența pentru a activa, prin încălzirea profundă la temperatura terapeutică atent controlată, regenerarea colagenului și elastinei, responsabile pentru elasticitatea și tonusul pielii. Capete special proiectate de diferite dimensiuni, garantează confortul și eficiența terapiilor pe oricare parte a corpului.

Radiofrecvența de tightening ajută tonusul pielii să se refacă, prin „încălzirea colagenului”. Îl face să se strângă cât se poate de aproape de planul compact cel mai apropiat. Este util să combinăm procedurile cu suplimente de vitamine și aminoacizi.

  • Tratament rapid
  • Rezultate garantate, vizibile dupa intre 1 si 3 ședințe
  • Tratament non-invaziv, relaxant și comod
  • Siguranță totală
  • Mai multe beneficii cu un singur tratament

Terapeuții noștri recomandă să alegi cure complete de tratament (3 – 6 ședințe) pentru a stimula eficient producția de colagen și elastină, “vinovate” de redarea aspectului ferm al pielii.

Piele flască, lăsată - VelaShape III Shining Body Sibiu
Piele flască, lăsată - VelaShape III Shining Body Sibiu

Terapii accesibile, fără durere, fără perioadă de recuperare, fără compromisuri!

În cadrul centrului de remodelare Shining Body, orice tratament de remodelare corporală începe printr-o diagnoză corporală. În cadrul diagnozei, specialiștii noștri vor evalua vizual, prin măsurători, fotografiere a zonei vizate care este starea inițială și obiectivul urmărit și te vor consilia asupra schemei de tratament potrivită ție.

Deoarece diagnoza este o etapă esențială în tratamentele de remodelare corporală și de care depind rezultatele obținute, în centrul Shining Body diagnoza se oferă gratuit pentru orice tratament.

Aparatele noastre oferă soluții non-invazive rapide și eficiente, iar echipa noastră de specialiști îți va recomanda tratamentele și practicile ideale pentru nevoile și dorințele tale.

Urmărește-ne
și pe rețelele sociale

Shining Body Sibiu