fbpx
Logo Shining Body Sibiu

SLĂBIRE LOCALIZATĂ

Pentru SLĂBIRE LOCALIZATĂ, îți punem la dispoziție următoarele variante:

Eximia HR77 Anniversary

Slăbire localizată

Slăbire localizată Eximia HR77
Slăbire localizată Eximia HR77

Concept inovator pentru slăbire localizată intensivă și remodelare corporală

Scapă de centimetri în plus încă de la prima ședință și remodelează-ți corpul cu tratamentul revoluționar de slăbire și remodelare corporală Eximia HR 77 Platinum Anniversary bazat pe 5 tehnologii de ultimă generație.

Eximia este inovația tehnologică care poate înlocui cu succes chirurgia estetică. Deține terapii inovative ce stimulează procesele metabolismului uman pentru a elimina excesul de grăsime, ajutând totodată și la ameliorarea vergeturilor, la tratarea retenției de lichide și a lipsei de fermitate.

Rezultate încă de la prima ședință – scădere în centimetri pe zona lucrată și îmbunătățirea aspectului pielii.

Eximia HR77 Platinum Anniversary a fost printre preferatele specialiștilor din domeniul esteticii medicale de la Congresul Internațional de Medicină Anti-Aging, câștigand premiul pentru „Cel mai bun echipament de slăbit în 2017”.

Congresul Internațional de Medicină Anti-Aging este un eveniment de amploare pentru specialiștii din domeniul estetico-medical, având o bază solidă de dovezi și prezentări științifice în estetica profesională.

1. Slăbire intensivă localizată:

Distrugerea localizată a țesutului gras se realizează cu ajutorul laserporației, care descompune celulele grase în acizi grași, glicerol și apa, substanțe ce vor fi apoi eliminate de organism. Reduce circumferința zonei tratate cu până la 5cm/ședință.

2. Reduce celulita și redă fermitatea pielii:

Combinația dintre tehnologia de vacuum în 4 timpiradiofrecvența monopolară și magnoterapie reduce celulita în toate stadiile (celulita fibroasă, edematoasă, noduloasă) cu până la 95%, reface elasticitatea și tonusul pielii cu până la 80%, generează o întindere a pielii și oxigenează pielea.

3. Diminuează vergeturile:

Ameliorează vergeturile vechi și tratează vergeturile de culoare roșiatică în stadiul incipient.

4. Drenaj limfatic și detoxifiere:

Cu 3 programe diferite destinate drenajului limfatic, acest tratament, oferă un drenaj detoxifiant îmbunătățind drenajul limfatic și oxigenând țesuturile.

Laserporația – înlocuiește cu succes liposucția chirurgicală, tehnologie patentată care ajută la scăderea volumului țesutului adipos într-un timp foarte scurt și fără efecte secundare.

Inovația anului 2018 vine de la Eximia HR77 Platinum Anniversary care folosește laserporația multipolară cu vibrații. Această inovație oferă o neurostimulare non-invazivă care ajută la obținerea unor rezultate mai eficiente și mai rapide. Activarea enforfinelor ajută la minimizarea durerii, stimulează microcirculația și tonifiază țesutul. Vibrațiile generate activează mecanoreceptorii cutanați, eficientizând procesul de lipoliză.

Nou! Radioporația High Tech – Un concept inovativ ce combină electroporația și radiofrecvența bipolară, fiind special creată pentru a stimula producția de colagen și elastină. Ajută la tratarea și eliminarea celulitei, vergeturilor și îmbunătățește elasticitatea pielii.

EndoRadioMag: 3 Tehnologii: vacuum endermologic, radiofrecvență bipolară și magnetoterapie ce acționează simultan și au efect anticelulitic, lifting corporal și detofixiere a organismului;

Înainte de a începe tratamentul de slăbire și remodelare corporală cu  Eximia HR 77 Anniversary, se recomandă a avea o întâlnire cu specialiștii noștri  pentru a vă asigura că acest tratament vă este recomandat, apoi dacă vrei să încerci tratamentul Eximia HR 77 Anniversary și să te convingi de rezultate, programează-te la o ședință de testare și ai 20% reducere.

 • Reduce circumferința zonei tratate încă de la prima ședință
 • Reduce celulita și redă fermitatea pielii
 • O alternativă unică a liposucției chirurgicale
 • Reface elasticitate și tonusul pielii
 • Elimină țesutul adiposcu până la 40%
 • Remodelează silueta
 • Accelerează metabolismul celular și oxigenează țesuturile
 • Tratament non-invaziv și nedureros
 • Nu necesită timp de recuperare
 • Rezultate garantate încă de la prima ședință
 • Sarcină,alăptare sau în perioada de menstruație
 • Cezariană sau alte operații (doar în primele 6 luni)
 • Fragilitate capilară, vene varicoase
 • Afecțiuni cardiace severe
 • Implant tije metalice pe zona unde se lucrează sau în apropierea acesteia
 • Tratamente cu anticoagulante
 • Probleme medicale precum: tvarice, tuberculoză, tulburări mentale, hipertensiune arterială, purtători de stimulator cardiac, tumori maligne, infecții acute
 • Leziuni precanceroase sau canceroase cutanate ( keratoze actinice, nevi atipici, epitelioame etc.)
 • Implant recent de colagen
 • Boli dermatologice

Tratamentul cu Eximia HR 77 Anniversary este pentru tine dacă dorești slăbire în centimetri și reducerea stratului de țesut adipos localizat. Eximia HR 77 Anniversary ajută la reconturarea corpului și îmbunătățirea aspectului pielii.

Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință în ceea ce privește scăderea în centimetri pe zona lucrată și îmbunătățirea aspectului pielii. Se vor realiza măsuratori înainte și după realizarea ședinței de testare (la care beneficiezi de 20% reducere) sau a tratamentului propus de terapeut.

Înainte de a începe tratamentul de slăbire și remodelare corporală cu  Eximia HR 77 Anniversary, se recomandă a avea o întâlnire cu specialiștii noștri  pentru a vă asigura că acest tratament vă este recomandat și pentru a vă personaliza tratamentul în funcție de necesitățile dvs pentru a avea cele mai bune rezultate.

Nu ingerați alimente grele cu o oră înainte și după ședința de tratament.

Pentru un tratament garantat, numărul de ședințe necesar este de 3 ori săptămână, iar pentru menținerea rezultatelor este suficientă o ședință/săptămână (la care beneficiezi de 20% reducere). La fel ca în cazul oricărei alte proceduri, rezultatele vor dura mai mult dacă îți menții un regim de viață echilibrat, care include o alimentație sănătoasă și mișcare.

Pentru maximizarea rezultatelor, se recomandă combinarea tratamentului cu împachetări corporale sau/și cu o ședință de criolipoliză.

Împachetările corporale stimulează arderea grăsimilor și înmoaie țesutul adipos, detoxifică și reduc retenția de apă. Criolipoliza îngheață celula grasă pentru a fi apoi eliminată în mod natural de organism.

Slăbire localizată Eximia HR77

Criolipoliza CoolTech Define

Slăbire localizată

Slăbire localizată criolipoliză

CoolTech Define – vârf de gamă în criolipoliza profesională.

Tehnologia CrioSculpting Define este superioară tratamentelor clasice de criogenare și criolipoliză. 

Reconturare full – body în doar 2 ore – unul din avantajele principale ale Crio – Sculptării Define este timpul foarte redus de tratament pentru reconturarea full – body. Deoarece este unicul aparat care funcționează simultan cu 4 aplicatori. În doar 2 ședințe a câte 70 de minute poți ținti 8 zone ale corpului.

Cooltech Define garantează un procent de criogenare a grăsimii localizate de până la 60%, în condițiile în care majoritatea echipamentelor afirmă că reușesc doar până la 25%!

Efecte dovedite clinic pe baza a peste 1 milion de tratamente.

Satisfacţia clienţilor atinge o rată de 95%, procent documentat de dezvoltatorul aparatului renumitul producător din Spania –  Cocoon Medical.

De asemena echipamentul are numeroase avantaje care măresc siguranța pentru pacient și înlătură pericolul unor efecte secundare nedorite. 

 • certificat de conformitate CoolTech – pdf
 • certificat de conformitate CoolPads – pdf

Crio – Sculptarea Define este un concept nou ce folosește ultima tehnologie în materie de criolipoliză și vine în ajutorul persoanelor  care caută o soluție pentru a scăpa definitiv de grăsimea nedorită de pe orice zonă a corpului.

Depozitele de grăsime sunt eliminate mai eficient ca niciodată datorită temperaturii de -11 °C (unicul sistem) și celor 4 aplicatori care pot acționa simultan prin utilizarea tehnicii de „răcire controlată” a țesutului adipos la 360°. Astfel Crio – Sculptarea începe să își facă efectul chiar din primele 10 minute de tratament, cand celulele de grăsime încep să se spargă, fiind ulterior eliminate în mod natural prin sistemul limfatic.

 • Este considerat cel mai puternic tratament de slabire localizatăintensivă
 • Protocol și aplicator special pentru gușă / bărbie dublă
 • Slăbire intens-localizată pe zone ca: abdomen/burtă, șolduri/ flancuri / „colăcei”, linia sutienului, brațe
 • până la-7 centimetri în minus pe zona tratată
 • elimină până la 60% din grăsime pe zona tratată, în cel mai scurt timp
 • eficient chiar după primele 10 minute de tratament

Una din principalele griji ale oamenilor, din punct de vedere estetic, este legată de depozitele de grăsime care nu dispar indiferent de dieta sau exercițiile fizice încercate. Crio – Sculptarea CoolTech Define are tocmai rolul de a acționa eficient acolo unde alte metode nu au oferit rezultatele dorite.

Procedura Cooltech funcționează printr-un mecanism de acțiune bazat pe principiul vulnerabilității celulelor grase (adipocite) la schimbările de temperatură în faptul că țesutul adipos înghețat provoacă o moarte controlată a celulelor (apoptoza adipocitelor).

 • Pacientului îi sunt montați până la 4 aplicatori Define pe zona/zonele de tratament. Unul dintre avantajele majore ale acestui aparat este faptul că poate trata, simultan, până la 4 zone diferite ale corpului, în aceeași ședință și începe ședința de 70 de minute.

  Din momentul în care aplicatorii încep să acționeze, țesutul adipos în exces este atras prin vacuum, restul țesutului și fibrele de colagen fiind separate și neafectate.

  Începe să scadă circulația sangvină pe zona de tratament, iar prin plăcuțele de răcire ale aplicatorului/aplicatorilor, care funcționează omogen, este generat procesul de crio-sculptare 3D, până ce țesutul atinge temperatura record de -11°C.

  După cele 70 de minute, se deconectează aplicatorul/aplicatorii, se realizează un masaj de repunere a sângelui în circulație, ceea ce se poate manifesta printr-un disconfort moderat, pe zona de tratament.

  După tratament, grăsimea în exces dislocată prin criosculptare va fi eliminată în mod natural, prin sistemul limfatic.

“Care este cel mai bun aparat pentru criolipoliză?”, este prima întrebare care îți vine în cap odată ce te-ai hotărât să faci tratamentul de criolipoliză. 

Dincolo de “marketing” prin care fiecare echipament pretinde că este cel mai bun, noi îți vom prezenta câteva informații obiective, care să te ajute să decizi în cunoștință de cauză:

  • garantează un procent de criogenare a grăsimii localizate de până la 60%, în condițiile în care majoritatea echipamentelor afirmă că reușesc doar până la 25%
  • folosește niște aplicatori cu plăci de răcire unice, care reușesc o răcire controlată la 360˚, asfel, toată zona de tratament este tratată uniform, realizându-se apoptoza (suprimarea) controlată a celulelor adipoase
  • este singurul echipament care realizează în siguranță deplină răcirea la -11˚!Acest lucru se va vedea în rezultate: Cooltech Define oferă o rată de 95% de rezultate pozitive, slăbire în cm de până – 7 cm uneori chiar -10 cm
  • are 9 aplicatori diferiți, concepuți pentru toate zone corpului, toate unghiurile și toate tipurile de forme ale corpului, ceea ce permite o criosculptare intensivă personalizată
  • este singurul echipament care permite realizarea în siguranță a unui tratament cu 4 aplicatori, deci 4 zone diferite!

Crio – Sculptare CoolTech Define permite slăbirea localizată pe orice zonă a corpului, fără risc sau alte inconveniențe.

Pacientul pentru criolipoliză CoolTech Define are un strat adipos, cu pliu de minim 2-3 cm și fără o laxitate exagerată a pielii. În cazul grăsimii viscerale sau a unei laxități cutanate exagerate în zona de tratament, protocolul va include alte etape premergătoare cu scopul de a pregăti țesutul.

 • Rezultate în timp record: datorită celor 4 aplicatori care lucrează simultan
 • Eliminarea grăsimii mai eficientă datorită temperaturii de  -11°C
 • Se poate face pe orice zonă a corpului, inclusiv pe gușă (bărbie dublă), pliuri axile, genunchi și zona din spate a acestora, linie sutien
 • Rezultate excepționale chiar după prima sedință
 • Tratament sigur și lipsit de riscuri
 • Tratament non – invaziv și nedureros
 • Nu necesită timp de recuperare

Înainte de a începe tratamentul de slăbire și remodelare corporală cu  Eximia HR 77 Anniversary, se recomandă a avea o întâlnire cu specialiștii noștri  pentru a vă asigura că acest tratament vă este recomandat și pentru a vă personaliza tratamentul în funcție de necesitățile dvs pentru a avea cele mai bune rezultate.

Nu ingerați alimente grele cu o oră înainte și după ședința de tratament.

 • Sarcină și alăptare
 • Cezariană sau alte operații pe zona tratată (în ultimele 3 luni)
 • Sindromul Raynaud
 • Cicatrici recente pe zona tratată
 • Inflamație acută
 • Hernie abdominală
 • Crioglobulinemie
 • Tulburări hepatice, coronariene, gastrice
 • Probleme oncologice
 • Boli infecțioase
 • Hipertensiune sau hipotensiune
 • Diabet acut
 • Ritm cardiac anormal
 • Dispozitiv metalic sau implant
 • Epilepsie

Pentru maximizarea rezultatelor, se recomandă combinarea tratamentului cu împachetări corporale sau/și cu o ședință de criolipoliză.

Împachetările corporale stimulează arderea grăsimilor și înmoaie țesutul adipos, detoxifică și reduc retenția de apă. Criolipoliza îngheață celula grasă pentru a fi apoi eliminată în mod natural de organism.

Slăbire localizată criolipoliză

Criosculptarea este cea mai avansată formă de criolipoliză existentă, singura care reușește slăbirea localizată prin tehnica de „răcire controlată a țesutului adipos la 360°, până la -11 °C.

Criosculptarea cu Cooltech Define are un portofoliu de peste 1 milion de tratamente individuale, iar rata de succes este de 95%, cea mai mare pentru un tratament nechirurgical. Da, se slăbește, se pot pierde până la 7 chiar 10 cm în circumferință / 2-3 numere la îmbrăcăminte. 

Este un tratament sigur, iar studiile clinice dovedesc acest lucru, precum și numărul foarte mare de tratamente realizate. Atât echipamentul cât și membranele acestuia prezintă certificat de conformitate.

La începutul sesiunii de crio-sculpting, vei simți puțină presiune pe zona tratată, cauzată de aplicatorul cu vacum. Când zona tratată va fi revascularizată vei simți un mic disconfort localizat care trece în maxim 5 minute.

La sfârșitul procedurii, zona tratată este posibil să amorțească și poate apărea puțină roșeață în jurul acesteia. Acestea pot dura până la cateva ore. În cazuri foarte rare pot aparea mici echimoze, dar acestea vor dispărea în cateva zile.

Procedura permite pacienților să revină imediat la activitatea lor zilnică. Deoarece procedura este non-invazivă, nu este nevoie de niciun timp de recuperare.

Echipamentul Cooltech Define asigură o reconturare full-body, în doar 2 ore. Datorită celor 9 aplicatori diferiți, acesta extinde zonele tratate de către criolipoliza clasică pe zone ale corpului mai dificile, precum gușă, axilă sau genunchi.

Zone de lucru:

 • bărbie
 • pliuri axilă, suprapectorali, infrapectorali
 • abdomen anterior
 • flancuri abdominale
 • coapse
 • genunchi
 • zona pubiană
 • linia sutienului
 • brațe

Depinde de tipul de pacient. Poate fi între 1-3 ședințe pe aceeași zonă la interval 6-8 săptămâni.

Rezultatele sunt vizibile din primele 15 zile și sunt optime din cele 12 săptămâni de la tratament.

Adipocitele sunt înlăturate progresiv și permanent de metabolismul natural al corpului. Odată eliminate, celulele de grăsime nu se regenerează. Cu toate acestea, ca orice tratament, rezultatele se mențin cel mai bine cu ajutorul unui stil de viață sănătos.

Slăbire localizată criolipoliză

Termocuvertă

Slăbire localizată

Împachetările sunt tratamente ce îmbunătățesc efectele tratamentelor de slăbire (Eximia) sau anticelulitice (masaj vacuumatic cu infrarosu, endolift Eximia).

Împachetările corporale permit aplicarea tratamentului celui mai bun în funcție de gradul de afectare a țesutului adipos subcutanat. Eficiența ingredienților din produsele aplicate este remarcată prin diminuarea gradului de celulită încă de la primele ședințe.

Termocuverta reprezintă în fapt o saună locală care ajunge la temperaturi foarte ridicate, ducând la arderea extrem de rapidă a țesutului adipos, creșterea semnificativă a metabolismului celular și pierderea rapidă în centimetri.

Pentru că are efect de saună, termocuverta poate fi utilizată și ca etapă în cadrul tratamentului anticelulitic care presupune și împachetări corporale la termocuvertă  cu produse care favorizează eliminarea celulitei și arderea grăsimilor. Căldura degajată de termocuvertă provoacă dilatarea porilor, în acest fel pielea va căpăta o mai mare permeabilitate la principiile active conținute în cremele și gelurile care se aplică pe corp în cadrul ședinței de tratament. 

Termocuverta permite folosirea ei concomitent cu aparatul de electrostimulare. Combinația de tratamente termice cu electrostimulare duce la efecte spectaculoase, obținându-se o slăbire atât în centimetri cât și în greutate.

Durata: 45 min/ședință

Toate beneficiile sunt amplificate dacă împachetările sunt combinate și cu alte metode de remodelare corporală.

Crema de termosudație este o cremă profesională care se aplică local sau general pentru a determina o transpirație abundentă la nivelul pielii ajutând la eliminarea apei reținută în organism, a toxinelor.

Este recomandată persoanelor supraponderale, care suferă de retenție de apă și picioare umflate, împachetarea cu cremă de termosudație reprezintă un tratament de slăbire în care se folosește o loțiune (cremă de termosudație) ce determină transpirație abundentă. Astfel, organismul elimină toxinele , în timp ce crema actionează pentru a dizolva grăsimea, a reactiva metabolismul celular și a tonifia pielea. În combinație cu alte tratamente, împachetările cu cremă de termosudație produc efecte vizibile chiar după prima ședință!

În cazul persoanelor cu  celulită fibroasă se recomandă asocierea împachetărilor corporale cu ședințe de Eximia sau  ședințe de vacuum  pentru defibrozarea celulitei. Logica acestei scheme de tratament se bazează pe mobilizarea depozitelor de celulită prin tratamentul laserporație și/sau  vacuumare , iar apoi eliminarea toxinelor și grăsimilor cu ajutorul împachetărilor.

Începe acasă cu o procedură de exfoliere (peeling corporal) care are rolul de a îndepărta celulele moarte, de a stimula circulația și a pregăti țesuturile pentru împachetare, deschizând porii în așa fel încât pielea să fie receptivă și să absoarbă tratamentul aplicat.

Urmează apoi, aplicarea cremei de termosudație, înfoliere în film osmotic, înfășurarea în cearceaf de plastic și introducerea în termocuverta la 85º C timp de 45 min.

După desfoliere se aplică prin masaj cremă termoactivă anticelulită, foarte puternică. Această cremă va acționa vizibil prin înroșirea parții tratate și o ușoară senzație de căldură sau chiar mâncărime ușoară, semn că deja a început să acționeze.

Nu recomandăm dușurile imediate, deoarece substanțele continuă să acționeze între 6-8 ore de la aplicare!

Rezultate: chiar după prima ședință vă puteți simți mai usoară, efectul se intensifica mai ales în cazul persoanelor cu retenție mare de apă. Rezultatele sunt vizibile după câteva ședințe efectuate cu regularitate.

Pe durata tratamentului, sunt recomandate 2-3 ședințe pe săptămână. Apoi, pentru menținerea rezultatelor, o ședință la 2 săptămâni poate fi suficientă. 

Alege un pachet de împachetări de slăbire cu cremă de termosudație și vezi cum pierzi centrimetri.

 • Slăbire în centimetri
 • Slăbire în kilograme
 • Stimularea arderii grăsimilor
 • Diminuare aspect coajă de portocală
 • Accelerează metabolismul celular
 • Elimină surplus de apă din organism
 • Determină slăbiri rapide
 • Tonifiază corpul
 • Stimulează circulația sangvină la nivelul pielii, aceasta devenind mai fermă și mai hidratată
 • Probleme renale
 • Probleme de tensiune (hipotensiune sau hipertensiune) sau alte afecțiuni cardiovasculare
 • Boli dermatologice
 • Insuficiență venoasă (picioare umflate, varice, vase sparte, ulcere varicoase)
 • Sarcină sau alăptare
 • Stări febrile
 • Infecție acută
 • Diabet
 • Sensibilitate la căldură

Persoanele cu fragilitate capilară sau sensibilitate la căldură pot realiza împachetări cu benzi la rece Fast Slim.
Slăbire localizată, detoxifiere termocuvertă

Împachetări cu benzi la rece Fast Slim

Slăbire localizată

Împachetările Fast Slim – tratament cu benzi la rece pentru slăbire intensivă –
 Shining Body Sibiu 

Împachetările la rece sunt proceduri care au drept rezultat o eliminare a excesului de lichide și toxine, o slăbire în circumferințe și în kilograme, cu puternice efecte anticelulitice, antivergeturi și chiar antirid.

Este recomandat persoanelor care nu pot apela la împachetările la cald, deoarece Fast-Slim presupune aplicarea, în zonele cu problemă, a unor benzi cu gel rece remineralizant și doresc un tratament intesiv de slăbire.

Vinoterapia, care stă la baza împachetărilor, a fost creată special pentru a combina efectele benefice ale algelor marine cu cele ale polifenolilor din struguri. Proprietățile antioxidante ale strugurilor detoxifică corpul și pielea.

Durata: 40 – 50 min/ședință

Frecvența: se realizează 2 tratamente/ săptămână timp de 10 ședințe. Apoi se recomandă 1 tratament/ 15 zile pentru întreținerea rezultatelor obținute.

Toate beneficiile sunt amplificate dacă împachetările sunt combinate și cu alte metode de remodelare corporală. (link Eximia)

Împachetările corporale din gama de produse profesionale Body Energy sunt aliatul ideal în lupta împotriva celulitei și a depozitelor adipoase. Au rezultate vizibile de tonifiere și fermitate a țesuturilor, precum și de întinerire și catifelare a pielii, de asemenea vă ajută să vă relaxați și să beneficați de împachetări de cea mai bună calitate.

De nelipsit în marile centre de înfrumusețare din Spania și alte 30 de țări din Europa, Asia și America, linia Body Energy a prestigioasei companii Bruno Vassari este acum și în Sibiu în salonul nostru Shining Body Sibiu.

Începe acasă cu o zi/seară înainte, o procedură de exfoliere (peeling corporal) care are rolul de a îndepărta celulele moarte, de a stimula circulația și a pregăti țesuturile pentru împachetare, deschizând porii în așa fel încât pielea să fie receptivă și să absoarbă tratamentul aplicat.

Apoi se aplică „Thermo-activ cream” până la intrarea completă în piele. După aceea, se întind, pe zona tratată, mai multe bandaje elastice umezite cu „Ederalis” pentru 30 de minute.

În această etapă se produce o scădere a temperaturii corpului și, de asemenea, o irigație a țesuturilor profunde. Pe această dublă acțiune se sprijină rezultatul spectaculos al acestui tratament.  De asemenea, grăsimea solidă va deveni lichidă datorită acțiunii Ederalisului și va fi eliminată pe cale naturală.

Ederalis conține următoarele substanțe active:
Extract de alge marine și iederă: topește țesutul adipos 
Extract de hamamelis: calmant
Agent hipotermic: reduce temperatura corpului, astfel încât corpul reacționează activându-și circulația pentru a contrabalansa diferența
Camfor: efect anti-inflamator și de stimulare a circulației sanguine

După expirarea timpului se scot bandajele, se curăță și se aplică „Slim Effect Gel”.

Rezultatele se văd de la prima ședință, în urma căreia se pierd până la 4 centimetri în talie și până la 2 centimetri pe șolduri. Ședințele de tratament trebuie să aibă loc de 2 ori pe săptămână, timp de o lună și jumătate (în funcție de stratul țesutului adipos).

Toate beneficiile sunt amplificate dacă împachetările sunt combinate și cu alte metode de remodelare corporală. 

 • Tratament cu efecte imediate pentru slăbire intensivă în centimetri
 • Ajută la arderea grăsimilor
 • Accelerează metabolismul celular
 • Reducerea excesului de grăsime și celulită
 • Decongestionarea țesutul adipos, amplificarea circulației sangvine evitând astfel atrofia vaselor mici care cauzează depunerile de grăsime
 • Tratarea problemelor circulatorii și consecințelor lor (picioare obosite și apariția celulitei)
 • Boli cardiace, hipertensiune arterială
 • Femei însărcinate sau care alăptează
 • Ulcer varicos, boli de piele
 • Persoane care au răni deschise sau operații recente până în 3 luni
Tratamentul poate fi efectuat și de către persoanele cu fragilitate capilară.

Împachetări Sculpt Plaster - mască gipsată

Slăbire localizată

Mască Gipsată pentru slăbire intesiv localizată

Împachetarea cu mască gipsată se potrivește persoanelor care doresc o scădere în centimetri alături de un efect de fermitate și în final o remodelare corporală. Este o procedură ce aduce rezultate de la prima ședință.

Acest tratament de slăbire intensivă și sculptură localizată – Gessoterapia te ajută să îți conturezi și subțiezi silueta într-un mod miraculos!

Folosește o tehnică originară din Egiptul Antic, bazată exclusiv pe proprietățile remodelatoare ale ghipsului, oferind rezultate spectaculoase într-o manieră non-invazivă. Puterea sa explozivă ajută la penetrarea rapidă în piele a principalelor ingrediente active, în timp ce acțiunea sa termică stimulează circulația și îmbunătățește aspectul celulitei nodulare. Ghipsul se adaptează perfect pe forma corpului, creând un mulaj care provoacă o remodelare cu rezultate vizibile încă de la prima ședință.

Durata: 60 – 70 min/ședință

Frecvența: se realizează 2-3 tratamente/ săptămână timp de 10 ședințe. Apoi se recomandă 1 tratament/ săptămână pentru întreținerea rezultatelor obținute.

Mască gipsată ce oferă un efect uimitor de slăbire, fermitate și remodelare după doar o ședință. Tratamentul profesional are rezultate rapide și surprinzătoare mulțumită acțiunii ocluzive și de sculptare pe care o are asupra pielii.

Mai multe informații vă putem oferi telefonic!

 1. Începe acasă cu o zi/seară înainte, o procedură de exfoliere (peeling corporal) care are rolul de a îndepărta celulele moarte, de a stimula circulația și a pregăti țesuturile pentru împachetare, deschizând porii în așa fel încât pielea să fie receptivă și să absoarbă tratamentul aplicat.
 2. Se aplică Cellulite Control Concentrate pe zona de tratament și se masează până se absoarbe complet în piele.
 3. Se aplică Thermo-Active Cream pe zona de tratat și se realizează un masaj de circa 10-15 minute pentru înmuierea țesutului adipos.
 4. Se aplică Exudation Cream pe toată zona de tratament. Se acoperă zona de tratat cu tifon si se prepara masca cu Sculpt Plaster, se aplică masca pe zona de tratament. Pentru un rezultat mai eficient se recomandă să se contracteze ușor mușchii timp de 10-15 minute din momentul aplicării ghipsului.
 5. Se lasă să acționeze 40-60 de minute, apoi tifonul se îndepărtează prin tăiere cu o foarfecă.
 6. Se folosește un prosop pentru îndepartarea surplusului și tratamentul se finalizează prin aplicarea gelului Slim Effect Gel sau Premium Firming Cream până se absoarbe complet.

Potrivit pentru toate tipurile de piele. Este special conceput pentru persoanele care vor o reducere a volumului corporal, diminuarea gradului de celulită și a fermității țesuturilor.   

 • De remodelare corporală
 • Slăbire în cm
 • Fermitate pentru piele
 • Are efect anticelulitic
 • Subțiere talie și coapse
 • Conturare siluetă
 • Are efect puternic detoxifiant
 • Bolile cutanate (de ex: psoriazis, eczeme)
 • Afecțiuni inflamatorii dermatologice (de ex: varice)
 • Implant metalic
 • Implantat stimulatoare cardiace
 • Intervenții chirurgicale recente (ultimele 3-6 luni)
 • Diabet
 • Epilepsie
 • Afecțiuni cardiace
 • Tumori

Urmărește-ne
și pe rețelele sociale

Shining Body Sibiu