1

Slăbire localizată

Crio–Sculptare CoolTech Define

Crio–Sculptarea Define este un concept nou ce folosește ultima tehnologie în materie de criolipoliză și vine în ajutorul persoanelor care caută o soluție pentru a scăpa definitiv de grăsimea nedorită de pe orice zonă a corpului.

Cooltech Define garantează un procent de criogenare a grăsimii localizate de până la 60%, în condițiile în care majoritatea echipamentelor afirmă că reușesc doar până la 25%!


2

Slăbire localizată

Eximia HR77 Platinum Anniversary

Concept inovator pentru slăbire localizată intensivă și remodelare corporală.

Eximia este inovația tehnologică care poate înlocui cu succes chirurgia estetică. Deține terapii inovative ce stimulează procesele metabolismului uman pentru a elimina excesul de grăsime, ajutând totodată și la ameliorarea vergeturilor, la tratarea retenției de lichide și a lipsei de fermitate.


3

Slăbire localizată

Împachetări Fast Slim

Împachetările la rece sunt proceduri care au drept rezultat o eliminare a excesului de lichide și toxine, o slăbire în circumferințe.

Este recomandat persoanelor care nu pot apela la împachetările la cald, deoarece Fast-Slim presupune aplicarea, în zonele cu problemă, a unor benzi cu gel rece remineralizant și doresc un tratament intesiv de slăbire.


4

Slăbire localizată

Împachetări Sculpt Plaster

Împachetarea cu mască gipsată se potrivește persoanelor care doresc o scădere în centimetri alături de un efect de fermitate și în final o remodelare corporală. Este o procedură care aduce rezultate de la prima ședință.

Folosește o tehnică originară din Egiptul Antic, bazată exclusiv pe proprietățile remodelatoare ale ghipsului, oferind rezultate spectaculoase într-o manieră non-invazivă.


5

Slăbire localizată

Electrostimulare în Termocuvertă

Electrostimularea la cald prin termocuvertă are un efect puternic în ceea ce privește arderea caloriilor și controlul greutății (într-o ședință de 45 de minute se ard aproximativ 600 de calorii). Sistemul de electrostimulare la efectul de saună redat de termocuvertă este perfect pentru cei care, dintr-un motiv sau altul, duc o viață sedentară și pentru cei care vor să își controleze greutatea.


6

Slăbire localizată

Wonder Axon

Wonder Axon este primul și singurul dispozitiv electromagnetic neuromuscular cu radiofrecvență care tonifiază musculatura și arde grăsimile în doar 25 de minute, radical.

Wonder Axon lucrează în același timp mușchii fesieri, cvadricepși, femurali, abdominali, oblici și pe cei ai brațelor. Echipamentul permite controlul separat pentru fiecare grupă musculară.