1

Estetică facială

Hydrafacial

Hydrafacial este cea mai recentă și avansată tehnologie non-laser de refacere a țesutului cutanat, fără durere și perioadă de recuperare, ce elimină liniile fine, rezultatele fiind vizibile după prima ședință.

Echipamentul combină, într-un singur tratament, curățarea, exfolierea, extracția punctelor negre, hidratarea și protecția oferită de antioxidanți pentru un rezultat uimitor: un ten curat, sănătos, luminos și cu efect instant de lifting.


2

Estetică facială

Dr. Babor PRO

Dr. Babor este una dintre companiile care au au stabilit baza tratamentului facial modern. În fiecare an, produsele Babor sunt în topul celor mai bune produse profesionale de cosmetică din lume.

Dr. Babor abordează anumiți factori, cum ar fi factorii de stres zilnic de mediu și răni, arsuri, cicatrici de acnee, pete de vârstă, leziuni solare, pierderea elasticității sau pielea extrem de uscată și sensibilă.


3

Estetică facială

Microdermabraziune

Microdermabraziunea pielii presupune exfolierea stratului superficial al epidermului, strat al pielii format în cea mai mare parte din celule moarte care pot face ca pielea să pară mată și îmbătrânită.
Procedura atenuează ridurile fine și accelerează hidratarea naturală a tenului.

Microdermabraziunea ajută la creșterea oxigenării la nivelul pielii, care, la rândul său, stimulează producerea de colagen și oferă pielii un aspect revitalizat.


4

Estetică facială

Oxigen hyperbaric

Destinat să întinerească și să hidrateze pielea, un tratament facial cu oxigen ce folosește oxigenul sub cantități mari de presiune pentru a infuza diferite seruri și acid hialuronic în profunzimea pielii. Acidul hialuronic este prezent în mod natural în corpul uman și reduce efectele îmbătrânirii prin hidratarea pielii.

Acest tratament nu numai că ajută la micșorarea porilor, dar oferă o curățare profundă, astfel încât să aveți o piele fără acnee și pete.


5

Estetică facială

Microneedling

Microneedling actionează prin efectuarea a mii de micro-înțepături la nivelul pielii favorizând pătrunderea substanțelor active în derm pentru a stimula producerea de colagen propriu și restructurarea pielii.

Microneedling-ul este considerat cea mai bună metodă de inducere a sintezei de colagen, repararea tegumentului, creșterea regenerării celulare, efecte dovedite prin studii histopatologice.


6

Estetică facială

Medicalia

Peelingurile chimice recomandate de un profesionist pot aduce beneficii multiple tenului tău! Medicalia oferă o gamă variată de peelinguri chimice bazate pe tehnologii avansate.

Se recomandă pentru leziunile provocate de acnee, îmbătrânire prematură și alte afecțiuni ale pielii (cicatrici, eczeme ușoare, psoriazis, hiperplazie epidermică, ten gras, keratoză solară, hiperpigmentare, riduri). Pentru rezultate optime pot fi necesare utilizari repetate.


7

Estetică facială

Radiofrecvență

Radiofrecvența facială, terapie cu efecte sigure pe termen lung în diminuarea ridurilor și a liniilor de expresie, în reducerea bărbiei duble, dar și în estomparea cearcănelor și a pungilor de sub ochi.

Radiofrecvența are la bază undele electromagnetice, care penetrează toate cele trei straturi ale pielii, creând în zona tratată un câmp electromagnetic în care energia este transformată în caldură, putând ajunge până la 60-65 de grade în interiorul țesutului.


8

Estetică facială

Masca SkinTech

Masca SkinTech atenuează acneea, calmează pielea, dovedit științific că reduce 95% din bacteriile de sub piele în doar 3 ședințe.

LedTherapy este o formă complexă de fototerapie care produce schimbări la nivel celular, cu efecte pe diferite tipuri de probleme, în funcție de lungimea de undă presetată. Acționează concomintent pe față și pe gât, având două module individuale care se poziționează exact pe zonele vizate.


9

Estetică facială

Intraceuticals

Intraceuticals a revoluționat domeniul tratamentelor anti-aging, reprezentând o barieră împotriva îmbătrânirii tenului. Este un tratament de rejuvenare și hidratare intensă bazat pe oxigen hiperbaric, fiind singura metodă non-invazivă de a introduce acid hialuronic în derm. Pe lângă transformările extraordinare pe care le aduce texturii și aspectului tenului, Intraceuticals este, întâi de toate, o experiență unică!