1

Estetică facială

Hydrafacial

Hydrafacial este cea mai recentă și avansată tehnologie non-laser de refacere a țesutului cutanat, fără durere și perioadă de recuperare, ce elimină liniile fine, rezultatele fiind vizibile după prima ședință.

Echipamentul combină, într-un singur tratament, curățarea, exfolierea, extracția punctelor negre, hidratarea și protecția oferită de antioxidanți pentru un rezultat uimitor: un ten curat, sănătos, luminos și cu efect instant de lifting.


2

Estetică facială

Dr. Babor PRO

Dr. Babor este una dintre companiile care au au stabilit baza tratamentului facial modern. În fiecare an, produsele Babor sunt în topul celor mai bune produse profesionale de cosmetică din lume.

Dr. Babor abordează anumiți factori, cum ar fi factorii de stres zilnic de mediu și răni, arsuri, cicatrici de acnee, pete de vârstă, leziuni solare, pierderea elasticității sau pielea extrem de uscată și sensibilă.


3

Estetică facială

Microdermabraziune

Microdermabraziunea pielii presupune exfolierea stratului superficial al epidermului, strat al pielii format în cea mai mare parte din celule moarte care pot face ca pielea să pară mată și îmbătrânită.
Procedura atenuează ridurile fine și accelerează hidratarea naturală a tenului.

Microdermabraziunea ajută la creșterea oxigenării la nivelul pielii, care, la rândul său, stimulează producerea de colagen și oferă pielii un aspect revitalizat.


4

Estetică facială

Oxigen hyperbaric

Destinat să întinerească și să hidrateze pielea, un tratament facial cu oxigen ce folosește oxigenul sub cantități mari de presiune pentru a infuza diferite seruri și acid hialuronic în profunzimea pielii. Acidul hialuronic este prezent în mod natural în corpul uman și reduce efectele îmbătrânirii prin hidratarea pielii.

Acest tratament nu numai că ajută la micșorarea porilor, dar oferă o curățare profundă, astfel încât să aveți o piele fără acnee și pete.


5

Estetică facială

Microneedling

Microneedling actionează prin efectuarea a mii de micro-înțepături la nivelul pielii favorizând pătrunderea substanțelor active în derm pentru a stimula producerea de colagen propriu și restructurarea pielii.

Microneedling-ul este considerat cea mai bună metodă de inducere a sintezei de colagen, repararea tegumentului, creșterea regenerării celulare, efecte dovedite prin studii histopatologice.


6

Estetică facială

Intraceuticals

Intraceuticals a revoluționat domeniul tratamentelor anti-aging, reprezentând o barieră împotriva îmbătrânirii tenului. Este un tratament de rejuvenare și hidratare intensă bazat pe oxigen hiperbaric, fiind singura metodă non-invazivă de a introduce acid hialuronic în derm. Pe lângă transformările extraordinare pe care le aduce texturii și aspectului tenului, Intraceuticals este, întâi de toate, o experiență unică!


7

Estetică facială

BioRePeel

BioRePeel este un tratament medical inovator, patentat pentru îngrijirea pielii care combină proprietățile de exfoliere chimică cu stimularea biologică. Este utilizat pentru a îmbunătăți textura și aspectul pielii, fiind eficient în tratarea unei game largi de probleme dermatologice, inclusiv acnee, cicatrici, hiperpigmentare și semne de îmbătrânire.