Shining Body Sibiu a devenit una din cele mai de încredere clinici, cu aparatură de ultimă generație și unii dintre cei mai bine pregătiți terapeuți din acest domeniu, din oraș. Au trecut peste 4 ani de când activăm pe piața de beauty din Sibiu și în tot acest timp am reușit să ne perfecționăm și să menținem standardele pe care ni le-am impus încă de la început.

Clinica dispune de aparatură atestată medical, cu aprobare FDA, ce garantează că tratamentele oferă rezultatele pe care le promite.

Profesionalism și performanță – asta definește personalul nostru care este format din terapeuți calificați medical, cu multe seminarii și cursuri la bază, mereu la curent cu noutățile din domeniu.

Epilare definitivă, tratamente faciale și corporale cu cele mai performante echipamente existente în acest moment pe piață la nivel mondial- acestea sunt serviciile pe care le oferim și de a căror rezultate au beneficiat mii de femei, până în acest moment!

Suntem aici pentru a ține cont de nevoile fiecărui client, găsim împreună procedurile potrivite printr-o consultație personalizată și gratuită, astfel încât rezultatele să fie cele dorite!

Servicii

Epilare definitivă

Eficiență maximă

Remodelare corporală

Cu aparatură de ultimă generație

Estetică facială

Ai grijă de tenul tău

Contact

Locații

Telefon / Whatsapp

Email

Urmăreste-ne

Abonează-te pentru a primi noutăți & oferte