Supranumit „tratamentul Madonnei”, Intraceuticals este în spatele aparițiilor strălucitoare ale multor vedete internaționale, a modelelor de pe catwalk, dar și a doamnelor sau domnilor preocupați să aibă un ten lipsit de riduri, ferm și luminos!

Intraceuticals a revoluționat domeniul tratamentelor anti-aging, reprezentând o barieră împotriva îmbătrânirii tenului. Este un tratament de rejuvenare și hidratare intensă bazat pe oxigen hiperbaric, fiind singura metodă non-invazivă de a introduce acid hialuronic în derm. Pe lângă transformările extraordinare pe care le aduce texturii și aspectului tenului, Intraceuticals este, întâi de toate, o experiență unică!

Depunerea acidului hialuronic în 3 straturi

Beneficiile tratamentului Intraceuticals pentru piele sunt susținute de mecanismul care stă în spatele funcționării acestei proceduri,  implementat de către specialiștii australieni: depunerea acidului hialuronic în 3 straturi.

Cum funcționează Intraceuticals?

Intraceuticals produce oxigen hiperbaric, prin intermediul căruia este transportat în straturile profunde ale pielii un complex de acid hialuronic, vitamine și antioxidanți, care va acționa din interior pentru o piele superbă la exterior! Oxigenul hiperbaric contribuie la infuzarea în derm a acidului hialuronic, care este rapid absorbit în piele, contribuind cu rezultate imediate la sănătatea pielii. Produsele suport ale brandului Intraceuticals au scopul de a suplimenta nutrienții infuzați deja în derm în timpul tratamentului, totodată sigilind efectul procedurii și prelungindu-i rezultatele.

Pasul 1. Infuzia Intraceuticals

Oxigenul prin presiune hiperbarică introduce în derm o moleculă deshidratată de acid hialuronic, care are rolul de capta apa din cremele suport.

Pasul 2. Gelul hidratant Intraceuticals

Prin amestecul de acid hialuronic, acid salicilic și vitamina C stabilizată, textura ușoară a gelului pătrunde la nivelul dermului superior, hidratându-l intens.

Pasul 3. Crema hidratanta Intraceuticals

Pasul final al tratamentului îl reprezintă aplicarea cremei speciale, bazate pe acid hialuronic, germeni de grâu, ulei de jojoba și macadamia. Aceasta asigură hidratarea epidermei și reprezintă un rezervor de apă pentru moleculele de acid hialuronic introduse în piele.

Boostere care tratează punctual fiecare imperfecțiune a tenului

Gama de boostere ale tratamentului a fost creată pentru a oferi soluții pentru diverse probleme ale tenului, fiind disponibile atât în varianta pentru infuzie, cât și în cea de cremă, pentru a spori efectul tratamentului realizat în clinică.

Booster Vitamina A – Diminuează porii dilatați, tratează arsurile solare și uniformizează textura pielii.

Booster Antioxidanți – Revitalizează pielea cu ajutorul antioxidanților naturali extrem de puternici, respectiv extracte din kakadu plum, o plantă din Australia. Reduce cearcănele și luptă cu radicalii liberi.

Booster Vitamina C+3 – Protejează pielea cu 3 forme combinate de vitamina C, asigură foto-protecție și tratează hiperpigmentația.

Booster Colagen – Asigură un cocktail puternic de peptide de colagen pentru a reîntineri și restabili volumul și fermitatea pielii, reducând vizibil ridurile.

Kitul de produse deîngrijire pentru acasă cuprinde:

 • Gelul demachiant Rejuvenate – curăță delicat tenul de machiaj și elimină impuritățile
 • Gelul hidratant Rejuvenate – asigură pasul 2 în procesul de depunere a acidului hialuronic și hidratează intens tenul
 • Cremă hidratanta Rejuvenate – asigură pasul 3 în procesul de depunere a acidului hialuronic, asigurând hidratarea pielii și tonifierea acesteia
 • Gelul special pentru ochi – cu o textură specială, bogată în acid hialuronic și nutrienți, acest gel are grijă de aspectul pielii din jurul ochilor, prevenind riduril și cearcănele
 • Reduce imediat liniile fine și ridurile
 • Pielea este liftată și țesutul întărit
 • Hidratează profund pielea și îmbunătățește vizibil volumul și textura pielii
 • Ajută la creșterea densității pielii, pentru un ten mai ferm, vizibil întinerit
 • Elimină imperfecțiunile și diminuează porii dilatați
 • Tratează arsurile solare și uniformizează textura pielii
 • Tratează ridurile superficiale și profunde
 • Detoxifierea pielii
 • Cearcănele și umflăturile pielii sunt estompate
 • Lasă o piele vizibil întinerită și un ten uniform
 • Lupta împotriva radicalilor liberi și asigură foto-protecție
 • Tratează hiperpigmentația
 • Asigură un co-factor cheie în sinteza de colagen pentru îmbunătățirea texturii pielii

Este o procedură sigură, fără contraindicații, riscuri sau complicații.

Prețuri Intraceuticals

Procedură Preț 1 ședință
Intraceuticals Rejuvenate Serum 400 RON
Intraceuticals Clarity Serum 440 RON
Intraceuticals Opulence Serum 440 RON
Intraceuticals Rejuvenate serum + Atoxelene 570 RON
Intraceuticals Booster Serum (Vitamina A, Vitamina C+3, Antioxidanți, Colagen) 500 RON

Proceduri similare

Dr. Babor PRO

Mai multe detalii

Microneedling

Mai multe detalii

Hydrafacial

Mai multe detalii