fbpx
Logo Shining Body Sibiu

Pentru EPILARE DEFINITIVĂ,
îți punem la dispoziție două variante:

Epilare definitivă cu Elysion Pro –
Dioda Laser de 2000 W

epilare definitiva

SCAPĂ DE PĂRUL NEDORIT CU O METODĂ MODERNĂ, CONFORTABILĂ ȘI EFICIENTĂ!

Alege un tratament de Epilare definitivă laser Elysion Pro disponibil acum și în Sibiu.

Elysion Pro – Dioda Laser de 2000 W pentru Epilare Definitivă Laser – cel mai POPULAR Aparat de Epilare Definitivă cu Laser

Sistemul bazat pe laser dioda Elysion Pro este cel mai popular aparat de epilare definitivă, conceput de celebul brand spaniol Cocoon Medical, cu rezultate excelente pe orice tip de piele, indiferent de perioada anului.

Spre deosebire de alte aparate sau tehnici prezente actual pe piață în vederea epilării definitive, Elysion permite epilare definitivă și pe pielea bronzată sau foarte închisă la culoare.

Dacă sunteți în căutare de epilare definitivă în Sibiu, vă invităm la salonul nostru !

Echipamentul Elysion Pro îndeplinește standardele de calitate ISO 9001 și ISO 13485, specifice echipamentelor medicale.

Tehnologie medicală aprobată FDA (Food and Drug Administration, USA).

Scopul îndepărtării părului cu LASER este de a distruge foliculul acestuia, astfel încât părul să nu mai apară. Pentru a obține acest rezultat, se utilizează un LASER cu o lungime de undă capabilă să atingă foliculul. Energia luminoasă aplicată este absorbită de melanină și este transformată în căldură, distrugând foliculul fără a afecta țesuturile din jur.

Elysion-Pro folosește principiul selectiv de fototermoliză care constă în transmiterea fasciculului LASER la melanină, cea care conferă părului culoare, distrugând foliculul fără a afecta pielea.

Programează-te la o ședință de test gratuită la una din următoarele zone și convinge-te:​

 • Linie abdomen
 • Linie bikini
 • Mustață
 • Perciuni
 • Bărbie
 • Eficientă pe orice tip de piele și păr, chiar și pe pielea bronzată
 • Se poate efectua in orice anotimp (inclusiv vara)
 • Tratează eficient foliculită și împiedică creșterea firelor de păr pe sub piele
 • Rezultatele sunt vizibile de la prima ședință
 • Se constată o îmbunătățire a calității pielii, producția de colagen este stimulată
 • Mai puține ședințe față de alte tehnologii (6 – 8 ședințe corporal, 8 – 10 ședințe facial)
 • Fără durere datorită sistemului performant de racire Crystal Freeze
 • Prevenirea iritațiilor cauzate de metodele tradiționale
 • Ședințele de epilare se realizează mult mai rar
 • Sarcină și alăptare
 • Plăgi deschise sau suprainfectate, ulcerații, escare, cicatrici recente
 • Consum medicamente fotosensibilizante (retinoizi, antibiotice)
 • Leziuni precanceroase sau canceroase cutanate
 • Epilepsie, lupus eritematos sistematic sau cutanat, sclerodermie
 • Afecțiuni inflamatorii sau boli endocrine: diabet zaharat necontrolat
 • Leziuni herpetiforme, zona zoster, infecții virale ori bacteriene la nivelul zonei tratate
epilare definitiva elysion 7 - Shining Body Sibiu
 • Tratament rapid, cu rezultate garantate;
 • Eficient pe orice fototip de piele;
 • Tratament potrivit in orice sezon;
 • Laser de mare putere 2000W;
 • Sistem de răcire pentru tratamente confortabile;
 • Tratamente eficiente atât pentru doamne cât și pentru domni;
 • Nu smulgeți firele de par cu minim 3 săptămâni înainte de  sedință. Pe tot parcursul acestui tratament, se impune îndepărtarea părului doar prin radere.
 • Părul trebuie să fie ras cu lama cu o zi înainte de ședință
 • Nu vă expuneți la soare sau solar cu 3 – 4 zile înainte și după tratamentul de epilare definitivă
 • Evitați dușurile fierbinți sau sauna pe zona tratată în ziua în care s-a efectuat tratamentul
 • Evitați administrarea medicamentelor fotosensibilizante cu 72h înainte de ședință
 • După epilarea feței, se recomandă utilizarea unei creme cu factor de protecție solară 50+

Studiile clinice efectuate la scară internațională demonstrează că este necesar un protocol de doar 6 ședințe pentru eficiență maximă; în unele cazuri prelungindu-se cu maximum 2 ședințe.

Numărul de sesiuni depinde și de anumiti factori individuali, cum ar fi: vârsta, sexul, statusul hormonal, zona tratată, respectarea intervalului recomandat dintre ședințe.

Acțiunea laserului diodă din aparatul Elysion distruge în totalitate rădăcina firului de păr, fără a mai fi posibilă regenerarea acesteia.

Pentru rezultate cât mai eficiente sunt necesare 6-8 ședințe pentru corporal, efectuate la interval de 6-8 săptămâni, iar pentru zona facială sunt necesare 8-10 ședințe, efectuate la interval de 4 săptămâni.

Epilare definitiva before after dupa 3 sedinte de tratament

Epilare definitiva before after dupa 3 sedinte de trat

Nu. Elysion – Pro funcționează cu sistemul exclusiv de „înghețare a cristalului”.  Acest sistem exclusiv funcționează prin menținerea unei temperaturi constante de 6 ° C la vârful piesei de mână, bazat pe TRT (timpul de relaxare termică), producând o senzație plăcută pe piele în timpul îndepărtării părului, important este ca zona supusă epilării să fie bine epilată înainte de ședință.

Veți observa chiar după numai o ședință, o reducere considerabilă a firelor de păr nedorite de aproximativ 30%, vizibilă la 2 săptămâni după tratament, iar cele care nu au fost distruse încă, vor crește mai lent și mai subțiri. După terminarea tratamentului sunt necesare ședințe de întreținere la intervale mai mari (6-12 luni).

Nu. Nu există efecte secundare. Aparatul Elysion Pro este produs de Cocoon Medical, o companie cu o îndelungată experiență în creația de echipamente medical-estetice avansate și implementarea celor mai noi tehnologii cu aplicabilitate în clinici și saloane de estetică și înfrumusețare.

Tehnologia laser componentă a echipamentului Elysion Pro este rezultatul a mulți ani de cercetare și dezvoltare în domeniul aparatelor de estetică medicală.

Echipamentul de epilare definitivă Elysion Pro îndeplinește standardele de calitate ISO 9001 și ISO 13485, specifice echipamentelor medicale.

Depinde de dimensiunea zonei. Aceasta poate varia: 5 minute pentru mustață, 10 minute pentru axile, 30 minute pentru inghinal și interfeseri, 45 de minute pentru picioarele integral.

Da. Epilarea definitivă cu laerul Elysion-pro este potrivită pentru toate fototipurile de piele, inclusiv fototipul VI. Ședințele de epilare definitvă pot continua și în timpul verii fără a fi necesară oprirea tratamentului.

Fototipurile de piele sunt clasificate pe o scară de la I la VI în funcție de tonul pielii, părului și de capacitatea de bronzare.

Fototipul I corespunde persoanelor cu un ten foarte palid și păr roșu, iar fototipul VI corespunde , persoanelor cu pielea neagră și păr închis la culoare.

Epilare definitivă cu Primelase HR Excellence - Aparat Laser Diodă de Mare Putere

Epilare definitiva Primelase HR Excellence

Noul aparat de estetică medicală laser multi-tratament Primelase HR Excellence este primul și singurul echipament ce garantează putere maximă de 4800W, oferind rezultate excepționale în zona de estetică.

Diferența dintre Primelase Excellence și alte aparate de epilare laser de pe piață este tehnologia de pulsuri scurte cu energie înaltă, ce permite un control fără precedent asupra tratamentului și, astfel, obținerea rezultatelor dorite într-un timp mai scurt inclusiv pe firul de păr subțire și deschis la culoare.

Dorești să scapi de stresul epilării dureroase din fiecare lună și nu ai nici foarte mult timp la dispoziție?

Ai vrea să apelezi la un tratament de epilare definitivă cu laser, care să dureze puțin și care poate fi efectuat în orice perioadă a anului.

Prin echipamentul de ultimă generație pe care îl deținem la salonul nostru Shining Body din Sibiu – Primelase HR Excellence, obții toate aceste beneficii și, în plus, siguranța unei proceduri efectuate terapeuți specializați în domeniu de estetică și epilare definitivă.

Tehnologie medicală aprobată FDA (Food and Drug Administration, USA).

PRIMELASE îndeplinește standardele de calitate ISO 9001 și ISO 13485 specifice echipamentelor medicale.

 • Este cel mai performant și puternic dispozitiv de epilare cu laser din lume, 4800W;
 • Elimină toate tipurile de păr, inclusiv părul fin, deschis la culoare;
 • Nu doare deloc datorită sistemului performant de răcire încorporat pe un aparat de epilare;
 • Efect permanent, datorită lungimii de undă cu absorbție ridicată care distruge foliculul pilos;
 • Ședințele de epilare definitivă se pot efectua și vara, pe pielea bronzată;
 • Tratament cu durată mai scurtă – economisești timp și cu rezultate garantate;

Vrei să ai o piele fină, fără păr, iritații și foliculită pentru totdeauna? Alege epilarea definitivă cu cel mai performant aparat de epilare la salonul Shining Body – Primelase HR Excellence.

Primelase funcționează pe principiul fototermolizei selective, distrugând  cu ajutorul căldurii și luminii, foliculii firelor de păr aflați în derm, dar protejând în același timp țesuturile înconjurătoare.

Toate laserele pentru epilare definitivă funcționează pe aceeastă bază, însă aparatul de epilare Primelase fiind cel mai puternic aparat laser pentru epilare definitivă, o face mult mai bine și mai rapid care asigură o epilare definitivă perfectă atât pentru pielea deschisă la culoare, cu păr fin, dar și pe pielea bronzată cu fire de păr groase, fine sau mixte, lucru pe care alte echipamente de epilare definitivă laser nu îl pot realiza.

Tehnologia de pulsații scurte cu energie înaltă, garantează obținerea celor mai bune rezultate în mai puține ședințe de tratament, economisind timp și bani.

Cele mai bune tehnologii de epilare definitivă, combină puterea ridicată a laserului cu răcirea pielii la contact pentru a menține suprafața pielii răcoroasă în timp ce energia laserului este livrată adânc în foliculul pilos pentru distrugerea completă și îndepărtarea definitivă a părului nedorit.

Există multe echipamente pe piață fără tehnologia de răcire încorporată, ceea ce determină ca energia utilizată a laserului să fie redusă pentru a evita deteriorarea pielii, ceea ce prelungește numărul ședințelor de epilare definitivă. Echipamentul de epilare definitivă de la salonul Shining Body Sibiu a fost conceput pentru a asigura o versatilitate maximă pe orice tip de păr. Datorită tehnologiei USP (Ultra Short Pulse) dezvoltată de Cocoon Medical, laserul atinge temperatura optimă care distruge firul de păr după primele 3 milisecunde, fără a afecta țesutul. Primelase HR Excellence elimină definitiv părul nedorit, îmbunătățește calitatea pielii tratează foliculita și hirsutismul sau hipertricoza (pilozitatea excesivă).

Vrei să scapi de părul nedorit de pe tot corpul în mai puțin de 1h, după doar 6 ședințe, iar rezultatele să se vadă imediat? Rezervă o ședință de test gratuită la una din următoarele zone:

 • Linie abdomen
 • Linie bikini
 • Mustață
 • Perciuni
 • Bărbie
 • Asigură rezultate excelente și pe firul subțire și deschis la culoare
 • Reduce pilozitatea cu 20-50% chiar după prima sedință
 • Tratament cu durată mai scurtă – economisești timp
 • Recomandarea medicilor dermatologi din întreaga lume pentru tratarea foliculitei și a transpirației excesive
 • Elimină și firele de păr crescute în piele
 • Piele fină, fără iritații
 • Se poate efectua inclusiv vara
 • Procedură personalizabilă, în funcție de tipul de piele
 • Sarcină și alăptare
 • Plăgi deschise sau suprainfectate, ulcerații, escare, cicatrici recente
 • Consum medicamente fotosensibilizante (retinoizi, antibiotice)
 • Leziuni precanceroase sau canceroase cutanate
 • Epilepsie, lupus eritematos sistematic sau cutanat, sclerodermie
 • Afecțiuni inflamatorii sau boli endocrine: diabet zaharat necontrolat
 • Leziuni herpetiforme, zona zoster, infecții virale ori bacteriene la nivelul zonei tratate
Epilare definitiva Primelase HR Excellence
Epilare definitiva Primelase HR Excellence
Epilare definitiva Primelase HR Excellence

În general, rezultatele se văd chiar după prima ședință de epilare cu laserul Primelase HR Excellence. Acesta este unul din cele mai puternice lasere de epilat din lume, 4800W, iar la majoritatea persoanelor reduce pilozitatea cu peste 75% încă de la prima ședință de epilare definitivă, astfel te vei bucura de rezultate încă de la începutul tratamentului; totuși este nevoie să parcurgi întregul protocol, respectând intervalele recomandate între ședințele de epilare cu laser.

90% dintre cei care apelează la epilare definitivă scapă de pilozitatea nedorită de pe corp în aproximativ 6 – 8 ședințe la interval de 6 – 8 săptămâni.

Primelase este un aparat de ultimă generație, cu tehnologie modernă, cu care atingem rezultate extraordinare, chiar și cu cel mai performant aparat de epilare definitivă, părul este distrus 85 – 90%, nu 100%.

Rezultatele sunt influențate de factori externi: vârstă, dietă, afecțiuni endocrinologice (ovar polichistic sau boli tiroidiene).

Protocolul furnizat de producator recomanda ca  ședințele de epilare definitivă cu laser sa se efectueze la interval de 6 – 8 săptămâni pe zonele corporale. Pe zonele faciale, epilarea se face mai frecvent, la 4 săptamâni.

În cazul femeilor, este indicat să treacă minim 2 menstruații înainte de a începe acest tratament, de preferat nu înainte de 13 ani.

În cazul bărbaților, este recomandat a se începe ședințele de epilare definitivă cu laser după vârsta de 18 ani datorită dereglărilor hormonale.

În cazul minorilor, este necesar acordul unui părinte.

Nu. Asemenea echipamentului Elysion – Pro și laserul Primelase HR Excellence funcționează cu sistemul exclusiv de Crystal Freeze, cu scopul de a menține temperaturi constante de 6 ° C la nivelul pielii, de aceea nu este nevoie ca în alte cazuri de gheață sau cremă anestezică înainte de ședința de epilare.

Da. Echipamentul de epilare definitivă Primelase HR Excellence are aprobare FDA, îndeplinând standardele de calitate ISO 9001 și ISO 13485, specifice echipamentelor medicale.

Aparatul Primelase HR Excellence este produs de Cocoon Medical, companie cu departament de calitate și tehnic avizat, care garantează eficiența și siguranța pe tot parcursul funcționării aparatului.

A

Desoximetazona

K

Procarbazin

Venlafaxin

Aceclofenac

Dexketoprofen

Ketazolam

Prometazina

Verteporfin

Acetazolamida

Diazepam

Ketoprofen

Psoralen

Vinblastin

Acetilsulfametoxipiridaz

Dibucaina

 

 

 

ina

Diclofenac

L

Q

X

Aciclovir

Difenhidramina

Lamotrigina

Quazepam

Xipamida

Acitretin

Diflunisal

Levofloxacin

Quatepin

 

Adapalena

Diltiazem

Levomepromazina

Chinidina

Z

Alendronat

Dimenhidrinat

Levonorgestrel

Chinina

Zolpidem

Algestona

Doxepin

Lincomicina

 

Zopi

Alimemazina

Doxiciclina

Lofepramina

R

 

Alprazolam

Doxilamina

Lomefloxacin

Ribavirina

 

Amantadina

 

Loprazolam

Riluzol

 

Amilorid

E

Loratadina

Risperidona

 

Amiodarona

Ebastina

Lorazepam

Ritonavir

 

Amitriptilina

Erithromicina

Lormetazepam

Rizatriptan

 

Amoxapin

Sparfloxacin

Lornoxicam

 

 

Astemizol

Etinilestradiol

Lovastatina

S

 

Atorvastatin

Etonogestrel

Loxapin

Saquinavir

 

Azatadina

Etretinat

 

Selegilina

 

Azitromicina

Estradiol

M

Sertralina

 

 

 

Maprotilina

Sildenafil

 

B

F

Mebendazol

Simvastatin

 

Benzocaina

Febarbamat

Acid mefenamic

Sulfacetamida

 

Bexaroten

Felbamat

Meloxicam

Sulfadiazina

 

Bisacodil

Fenbufen

Mesalazina

Sulfadimetoxina

 

Bleomicina

Fenilbutazona

Metildopa

Sulfadimidina

 

Gudron de carbune

Fenilpropanolamina

Methotrexat

Sulfafenazol

 

Bromazepam

Fenitoina

Methoxsalen

Sulfisoxazol

 

Brotizolam

Fenobarbital

Midazolam

Sulfaguanida

 

Bumetanida

Fenofibrat

Minociclina

Sulfalena

 

Butibufen

Fentiazac

Minoxidil

Sulfamerazina

 

 

Flecainida acetat

Mizolastina

Sulfametizol

 

C

Flufenazin

Moxifloxacina

Sulfametoxazol

 

Calcipotriol

Flunitrazepam

 

Sulfametoxidiazina

 

Captopril

Fluorouracil

N

Sulfametoxipiridazina

 

Carbamazepina

Fluoxetin

Nabumetona

 

 

Carbetoxisulfaetidol

Flurazepam

 

Sulfamoxola

 

Carbinoxamina

Flurbiprofen

Acid nalidixic

Sulfanilamida

 

Carvedilol

Flutamida

Naproxen

Sulfaperina

 

Celecoxib

Formaldehida

Nifedipina

Sulfasalazina

 

Cerivastatin

Furosemid

Nitrazepam

Sulfatiazol

 

Cetirizina

 

Norfloxacin

Sulindac

 

Ciprofloxacin

G

Nortriptilina

Sumatriptan

 

Ciproheptadina

Gabapentin

 

 

 

Cisaprid

Ganciclovir

O

T

 

Clemastina

Gemfibrozil

Ofloxacina

Tacrolimus

 

Clobazam

Gentamicina

Olanzapina

Tazaroten

 

Clofazimin

Gestodena

Omeprazol

Terbinafina

 

Clofibrat

Gliburida

Oxazepam

Terfenadina

 

Clomipramina

Gliclazida

Acid oxolinic

Tetraciclina

 

Clorazepatodipotasic

Glimepirida

Oxitetraciclina

Tiabendazol

 

Clordiazepoxid

Glipizida

 

Acid tiaprofenic

 

Clorhexidina

Glichidona

P

Tioproperazina

 

Clorochinona

Glisentida

Pamoat de pirviniu

Tioridazina

 

Clorpromazina

Grepafloxacin

Paroxetina

Tolbutamida

 

Clorpropamida

Griseofulvina

Pefloxacina

Topiramat

 

Clortalidona

Guanetidina

Perfenazina

Tranilcipromina

 

Clortetraciclina

 

Periciazina

Trazodona

 

Clotiapina

H

Peroxid de benzoil

Tretinoin

 

Clotiazepam

Ibuprofen

Pilocarpina

Triamcinolona

 

Clozapin

Imipramin

Pimozida

Triamteren

 

 

Indapamida

Pinazepam

Triazolam

 

D

Indometacin

Acid pipemidic

Trifluoperazina

 

Dacarbazina

Interferon alfa-2b

Pipotiazina

Trimetoprim

 

Danazol

Interferon beta-1a

Pirazinamida

Trimipramina

 

Dantrolen

Interferon beta-1b

Piretanida

 

 

Dapsona

Irbesartan

Pirimetamina

V

 

Demeclociclina

Isoniazida

Piroxicam

Acid valproic

 

Desogestrel

Isotretin

Pirviniu

Valpromida

 

Urmărește-ne
și pe rețelele sociale

Shining Body Sibiu