Încearcă această metodă la Shining Body Sibiu.

Cum scapi definitiv de părul nedorit de pe corp? Cu siguranță și pentru tine este neplăcut părul de pe față și corp. Probabil te chinui deja cu diverse metode de epilare, însă majoritatea nu îți oferă satisfacția dorită.

Din fericire, există o modalitate eficientă și rapidă care combate această problemă inestetică.

Există 3 faze a creșterii firului de păr:

  1. Anagenă
  2. Catagenă
  3. Telogenă

Epilarea definitivă are cel mai bun efect pe părul aflat în starea anagenă de creștere, urmând ca ceilalți foliculi piloți aflați în starea catagenă sau telogenă să fie distruși la următoarele ședințe de epilare.

Tehnica de epilare definitivă cu laserul Elysion PRO funcționează rapid și eficient, întrucât distruge rapid foliculii de păr datorită temperaturilor ridicate folosite, însă fără a afecta țesuturile înconjurătoare. Spre deosebire de alte echipamente de pe piață, Elysion PRO are o rată de repetiție ridicată și folosește o energie cu impulsuri scurte. De aceea, se obțin rezultate vizibile chiar de la prima sedință.

Acest tratament poate fi folosit pe orice zonă a corpului, indiferent de tipul pielii. Tehnica de epilare definitivă dă rezultate foarte bune și pentru pielea inchisă la culoare sau bronzată, cât și pentru persoanele care au o sensibiltate mare la durere sau care au părul închis la culoare și densitate foliculară mare.

Cum trebuie pregătită pielea înainte de epilarea definitivă?

  1. Se va renunța la smulgerea părului cu ceară sau cu aparatul de epilat cu cel puțin 4 săptămâni înainte
  2. Părul trebuie să fie ras cu lama cu câteva ore – o zi înainte de ședință
  3. Pentru siguranță maximă, este recomandată respectarea unui interval de 3 zile pre – și post – tratament persoanelor care frecventează solarul sau celor care au parte de vacanțe în locuri însorite.

“Aplicatorul folosit pentru epilarea definitivă a fost creat special pentru a putea fi folosit pe toata zonele corpului. Spre deosebire de alte lasere de pe piață, Elysion livrează un impuls care difuzează uniform energia la fiecare folosire și funcționează după conceptul „crystal freeze”. Acesta este un sistem de răcire pornit din vârful aplicatorului , necesar pentru a reduce temperatura generată de lumina la nivelul pielii. Astfel, senzația resimțită la nivelul pielii este plăcută, iar tratamentul de epilare a părului nedorit de pe corp este unul sigur și confortabil”, declara Dr. Filis Dermingean, medic dermatolog, Elos Skin & Laser Center.

Contraindicații Epilare definitivă cu laser

Cum scapi definitiv de părul nedorit de pe corp?

Este bine să ceri sfatul medicului înainte de a recurge la epilarea definitivă în cazul în care suferi de următoarele afecțiuni: psoriazis, boli endocrine cu hirsutism (exces de par), herpes (pe zona epilata), dacă ai montat pacemaker, defibrilator.
Este recomandat să-ți amâni ședinta de epilare definitivă daca ești la menstruație sau dacă te-ai expus recent la soare.

Dacă sunteți în căutare de epilare definitivă laser în Sibiu, vă invităm la salonul nostru !

Echipamentul Elysion Pro îndeplinește standardele de calitate ISO 9001 și ISO 13485, specifice echipamentelor medicale.Este recomandat să-ți amâni ședinta de epilare definitivă daca ești la menstruație sau dacă te-ai expus recent la soare.

Articole asemănătoare

Abonează-te la newsletter

Pentru a primi noutăți & oferte