Epilarea cu laser

Este o procedură cosmetică ce a luat avânt in ultimii ani, și asta pe merit, datorită rezultatelor obținute. Însă, în ciuda acestora, sunt persoane care încă dezbat daca să renunțe sau nu la procedeele tradiționale de îndepărtare a părului. Astfel, pentru a vă forma o imagine de ansamblu care să vă ajute în a face alegerea potrivită, vă prezentăm mai jos câteva aspecte a două metode de epilare, una tradițională, cu ceară, și una inovativă, cu laser, și suntem tare curioși pe care a-ți alege-o.

Epilarea cu ceară

Este printre cele mai răspândite metode de epilare, la care apelează persoanele ce doresc rezultate care să dureze mai mult de 2 zile, cum ar fi în cazul lamei de epilat. De menționat este și faptul că pielea rămâne catifelată în urma acestui procedeu, iar părul care va crește, nu va fi aspru. Pe lângă aceste avantaje vizibile, epilatul cu ceară nu reușește să ne scape de o problemă frecventă, și anume foliculita. Firele vor continua să crească pe sub piele, le vom căuta cu penseta să le scoatem și pete sau urme tot vor rămâne.

De asemenea, “lasă-l să mai crească un pic” vă sună cunoscut? Ei bine, epilatul cu ceară presupune ca părul să aibă o anumită lungime înainte de procedeu, pentru ca acesta să fie eficient, iar acest aspect poate, de multe ori, să ne încurce planurile. De câte ori vi s-a întâmplat ca într-o zi toridă de vară să trebuiască să purtați pantaloni lungi, pentru că firele de păr au început să crească, dar TOTUȘI nu au lungimea potrivită pentru epilat și trebuie să mai asteptați puțin?

Epilatul cu ceară este un angajament permanent, lunar. Că vrem, că nu vrem, firele de păr nu dispar de la sine, și programarea următoare tot trebuie făcută.

Epilarea cu laser

Schimbă complet datele problemei, și anume, avem o procedură care umple golurile pe care ceara nu le-a putut ameliora sau exclude complet. În primul rând, epilarea cu laser a reușit să rezolve problema foliculitei, care ne dădea multă bătaie de cap. Adio fire crescute pe sub piele, adio pete nedorite.

De asemenea, știm de la început că pentru a ajunge la rezultatele dorite este nevoie de un număr limitat de ședințe, adică între 8 și 10 ședințe, la interval de 6-8 săptămâni, în funcție de tipul firului de păr, urmate mai apoi de câte o ședință de întreținere anuală.

Din punct de vedere financiar, pe termen lung, epilarea cu laser se dovedește a fi mai economică decât cea cu ceară.

Ar mai fi de menționat și pielea catifelată care rămâne în urmă, însă bănuim că deja v-am convins și pe dumneavoastră să încercați și să descoperiți aceste rezultate!

Echipa Shining Body vă poate oferi consultanță și răspunde întrebărilor dumneavoastră și pentru a vă convinge de rezultate, beneficiați de o ședință de testare gratuită pentru o zonă: linie bikini, line abdomen, zonă perciuni, mustață.

Articole asemănătoare

Abonează-te la newsletter

Pentru a primi noutăți & oferte