Wonder Axon – PRIMUL ȘI SINGURUL dispozitiv electromagnetic neuromuscular cu radiofrecvență care tonifiază musculatura și arde grăsimile în doar 25 de minute, radical.

O sesiune de 25 de minute cu Wonder Axon produce aceeași creștere musculară, îmbunătățire a ratei metabolice și un consum de calorii echivalent a multor ore petrecute in sala de sport. Rezultatele sunt vizibile chiar din a doua saptamană de tratament.

Wonder Axon lucrează în același timp mușchii fesieri, cvadricepși, femurali, abdominali, oblici și pe cei ai brațelor. Echipamentul permite controlul separat pentru fiecare grupă musculară.

Tratamentul cu Wonder Axon reduce volumul țesutului adipos, crescând în același timp masa musculară. Reduce circumferința taliei, a șoldurilor și a coapselor în doar câteva ședinte.

Wonder Axon este capabil să producă 60.000 de contracții la nivelul întregului corp, ajungând în mod spectaculos la adâncimi de până la 20 de centimetrii, datorită pulsațiilor unice de 1000 de microsecunde. Tratamentul oferă un antrenament intens în doar 25 de minute, datorită tehnologiei care “imită” si amplifică semnalele trimise de creier către mușchi pentru a ii contracta de mii de ori pe secundă, facilitând o îmbunatatire de durată. Utilizatorii vor observa o scădere imediată in centimetrii, urmată de o a doua fază în care sunt vizate depozitele adipoase. Astfel, succesul tratamentului este amplificat prin reducerea circumferinței și scăderea greutătii corporale.

Wonder Axon livrează rezultate vizibile prin intermediul unuia dintre multiplele programe prestabilite pentru: hipertrofie, tonifiere musculară, definire, pentru planșeul pelvin, reducerea celulitei, etc. Wonder Axon utilizează tehnologii inovative similare cu cele din sporturile de elită pentru reducerea țesulului adipos și creșterea masei musculare.

Spre deosebire de toate tratamentele convenționale pentru slăbit, Wonder Axon vizează mușchii în profunzime, îmbunătățind coordonarea intra si intercelulară. Prin urmare, tratamentul produce un rezultat mai eficient și mai rapid decat restul tratamentelor de slăbit convenționale.

Wonder Axon permite obținerea unor rezultate imediate care se și mentin în timp: regenerarea, reabilitarea, tonifierea mușchilor și rejuvenarea pielii. Cu Wonder Axon chiar și cei mai flaști mușchi sunt dezvoltati și definiți, fluxul sangvin în țesuturile înconjurătoare este imbunătățit, în același timp reducând celulita și depozitele adipoase acumulate.

 • Tonifiere musculară
 • Stimulare și creștere musculară
 • Creștere forță și anduranță
 • Slăbire localizată
 • Reducere grăsime viscerală
 • Reabilitare musculară
 • Sarcină și alăptare
 • Peacemaker
 • Modificări de sensibilitate, hipo și hipersensibilitate ale pielii și țesuturilor adiacente
 • Leziuni deschise în zona tratată
 • Implanturi metalice
 • Tromboză și tromboflebită
 • Urticarie
 • Epilepsie

Prețuri Wonder Axon

Zonă Preț 1 ședință Preț 5 ședințe Preț 10 ședințe
WONDER Axon 250 RON 1250 RON 1000 RON 2500 RON 1800 RON

Întrebări frecvente

Mai ai întrebări despre Wonder Axon? Sperăm că răspunsurile de aici te vor ajuta :)

Wonder Axon este primul echipament de pe piața din România care abordează tratamentele corporale plecând de la masa musculară ca zonă de interes, folosind electrostimularea împreună cu neurostimularea și radiofrecvența. Niciun echipament exitent pe piață nu mai au aceste tehnologii încorporate în unul singur.

Proceduri similare

Crio–Sculptare CoolTech Define

Mai multe detalii

Eximia HR77 Platinum Anniversary

Mai multe detalii

Electrostimulare în Termocuvertă

Mai multe detalii