Vara se apropie cu pași repezi și fiecare femeie își dorește să arate impecabil în costumul de baie. Una dintre cele mai comune preocupări estetice este celulita, o problemă care afectează majoritatea femeilor, indiferent de greutatea corporală. Din fericire, tehnologia modernă oferă soluții eficiente pentru a reduce acest inestetism, iar VelaShape III se dovedește a fi tratamentul ideal pentru pregătirea corpului înainte de vară.

Rezultate rapide și vizibile

Un studiu publicat în Journal of Cosmetic and Laser Therapy a demonstrat eficacitatea VelaShape III în reducerea celulitei și a circumferinței corpului. Participantele la studiu au urmat un protocol de patru ședințe, la intervale săptămânale. Rezultatele au arătat o reducere medie a circumferinței taliei de 2,6 cm și o îmbunătățire semnificativă a aspectului pielii în zona tratată. Mai mult, 85% dintre participante au raportat o satisfacție ridicată cu rezultatele obținute.

Studiu eficacitate Velashape 2 în diminuare celulită https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4149887/ . La Shining Body te poți bucura de noua tehnologie, Velashape 3. Rezultate mai bune și mai rapide.

VelaShape III are aprobare FDA

Aceasta aprobare înseamnă că dispozitivul a fost evaluat riguros de către Food and Drug Administration (FDA) din Statele Unite și a fost considerat sigur și eficient pentru utilizarea sa specifică. FDA este una dintre cele mai stricte și respectate autorități de reglementare medicală din lume, iar aprobarea sa oferă o garanție suplimentară că un dispozitiv medical îndeplinește standarde înalte de siguranță și performanță. Studiile clinice prezentate pentru aprobare au demonstrat că VelaShape III este eficient în tratarea celulitei și în reducerea circumferinței corpului. Aceste studii includ măsurători obiective și feedback de la pacienți.

Eficacitatea VelaShape III

VelaShape III (Syneron Medical Ltd. Yokneam, Israel) este un dispozitiv non-invaziv care combină patru tehnologii de top: radiofrecvența bipolară, lumina infraroșie, masajul cu vacuum și rolele mecanice. Această combinație unică permite încălzirea în profunzime a țesutului adipos și a fibrelor de colagen, stimulând regenerarea celulară și reducând vizibil aspectul celulitei. Studiile clinice arată că după doar câteva ședințe, circumferința zonei tratate scade considerabil, pielea devine mai fermă și mai netedă.

Confort și siguranță

Tratamentul cu VelaShape III este confortabil și sigur, fără a necesita anestezie sau timp de recuperare. Femeile pot continua activitățile zilnice imediat după ședință, ceea ce îl face o opțiune convenabilă pentru cele cu un program aglomerat. De asemenea, riscurile și efectele secundare sunt minime, comparativ cu alte metode de reducere a celulitei.

Îmbunătățirea încrederii în sine

A avea un corp bine conturat și fără celulită nu este doar o chestiune de estetică, ci și de încredere în sine. VelaShape III ajută femeile să se simtă mai bine în pielea lor, să poarte cu mândrie orice ținută de vară și să se bucure de momentele petrecute la plajă sau la piscină fără rețineri.

VelaShape III este soluția ideală pentru femeile care doresc să-și pregătească corpul înainte de vară. Eficient, rapid și sigur, acest tratament ajută la diminuarea celulitei, îmbunătățind considerabil aspectul pielii și, implicit, încrederea în sine. Alegerea VelaShape III înseamnă a investi în frumusețea și bunăstarea proprie.

Articole asemănătoare

Abonează-te la newsletter

Pentru a primi noutăți & oferte