Remodelarea corporală – tratamente chirurgicale sau noninvazive?

Atenția acordată aspectului fizic a crescut din ce în ce mai mult în ultimii ani, întrucât mulți dintre noi am ajuns să înțelegem și să apreciem cât de mult înseamnă un corp sănătos și armonios. În ajutorul nostru vine tehnologia, care de-a lungul timpului a dezvoltat tot felul de procedee, care să răspundă și să ajute acolo unde exercițiile fizice și dieta nu reușesc de fiecare dată să fie eficiente.

Remodelarea corporală înseamnă definirea și sculptarea corpului.

Procedurile de remodelare corporală sunt nenumărate și tot mai sofisticate, însă, ele pot fi clasificate, în principiu, în proceduri noninvazive și chirurgicale. Poți opta pentru oricare dintre ele, atâta timp cât în prealabil ai evaluat necesitățile tale și ai cântărit beneficiile și riscurile acestor proceduri pentru sănătatea ta.

Aceste proceduri te ajută să scapi de pielea suplimentara (în exces), să elimini surplusul de grăsime, să îmbunătățești definirea mușchilor și aspectul epidermei sau să remodelezi și să conturezi o anumită zonă.

Dacă până de curând singura modalitate considerată eficientă în remodelarea corporală era varianta chirurgicală, și anume liposucția, în ultima vreme tratamentele noninvazive au devenit din ce în ce mai căutate și asta pentru că oferă aceleași rezultate, eliminând în schimb perioada de recuperare îndenlungată și durerea de după procedură.

Principalele beneficii aduse de procedurile noninvazive de remodelare corporală sunt:

  • Reducerea grăsimii în zonele dificil de antrenat prin exerciții fizice;
  • Conturarea unor zone ale corpului, cum ar fi abdomenul, partea interioară a coapselor, brațele;
  • Tonifierea feselor;
  • Tratarea laxității pielii, aceasta devenind mai fermă;
  • Ședințe rapide care variază între 30 și 90 de minute;
  • Fără timp de recuperare, poți să îți reiei activitățile zilnice imediat;
  • Rezultate vizibile chiar după prima ședință.

În cadrul salonului nostru veți găsi cele mai cunoscute proceduri de remodelare corporală, și anume, criolipoliza, care folosește temperaturi foarte scăzute (-11 grade) pentru a distruge celulele adipoase, cu 4 aplicatori, pentru o reconturare full body in 2 ore, VelaShape III care combină 4 tehnologii pentru eliminarea celulitei și tratarea laxității pielii, și XSCULPT care prin stimularea electromagnetică a mușchilor ajută la arderea grăsimii, tonifiere și lifting corporal și creșterea masei musculare.

De asemenea, tot la noi veți găsi și alte proceduri noninvazive de remodelare corporală, precum radiofrecvență, vacuum, vibromatique, electrostimulare, presoterapie (drenaj limfatic), împachetări la termocuvertă.

Descoperă ce tratament funcționează pentru tine și conturează-ți corpul dorit!

Articole asemănătoare

Abonează-te la newsletter

Pentru a primi noutăți & oferte