fbpx
Logo Shining Body Sibiu

TEN SENSIBIL - CUPEROZĂ

Pentru TEN SENSIBIL și CUPEROZĂ, îți punem la dispoziție următoarele​ proceduri:

CryoTouch

Ten sensibil - cuperoza

CRYOTOUCH– cel mai performant și avansat concept estetico-medical pentru livrarea TransEpidermica a substanțelor active

Tenul sensibil reacționează mai repede decât alte tipuri de ten la factorii externi și are nevoie de o ingrijire specială.

CrioRF™ este una dintre tehnologiile care stau la baza acestui echipament și reprezintă sinergia perfectă intre Radiofrecvența bipolară si Crioterapie, sistem criogenic ce in timpul tratamentului protejează pielea și permite efectuarea unui tratament mai intens cu rezultate vizibile și imediate. 

CrioElectroporation™ sau “injecția transdermică” este revoluționara tehnologie ce permite penetrarea substanțelor active in procent de 60-95% până la nivelul joncțiunii dermoepidermice oferind efecte remarcabile in tratarea tuturor problemelor tenului.

Indicat pentru toaate problemele tenului, echipamentul Cryotouch oferă un tratament nedureros care are rezultate imediate, fără contraindicații sau efecte adverse și oferă posibilitatea de a penetra diverse cocktailuri in straturile profunde ale pielii.

Numărul ședințelor se stabilește împreună cu terapeutul de la salon, în urma unei consultații gratuite. 

Hydrafacial

Ten sensibil - cuperoza

HYDRAFACIAL– singurul tratament facial pentru ten sensibil care combină, cu ajutorul tehnologiei avansate Vortex, 4 funcții simultane: curățare, exfoliere, hidratare și regenerare

Atunci când ai un ten sensibil, restabilirea rezervelor de antioxidanți și colagen din piele, este esențială. Hydrafacial face asta, alături de numeroase alte beneficii aduse tenului.

Hydrafacial este potrivit pentru tenul sensibil pentru că spre deosebire de alte tratamente dedicate curațării tenului, Hydrafacial nu provoacă înroșirea sau iritarea tenului, fiind astfel soluția ideală pentru persoanele care se confruntă cu un ten sensibil. 

In plus, fiindcă extracția nu se face manual, ci cu ajutorul unui vacuum, nu va determina inflamația pielii sensibile.

Cocktail-ul de substanțe nutritive este personalizat in funcție de necesitățilr tenului tău, pentru a trata eficient problemele cu care se confrunta. Atunci când este necesar, se adaugă terapia LED, care ajută la ameliorarea diferitelor afecțiuni. Dacă te confrunți cu un ten acneic sau gras, va fi folosită lumina albastră la finalul tratamentului.

Hydrafacial este un tratament complet și complex care are multiple beneficii asupra tuturor tipurilor de ten, inclusiv asupra celui foarte sensibil. Nu are reacții adverse, rezultatele sunt vizibile imediat și nu există riscul de iritații, ca în cazul altor tratamente faciale.

Oxigen Hiperbaric

Ten sensibil - cuperoza

OXIGEN HIPERBARIC– tratamentul preferat al Madonei care reduce cuperoza și rozaceea prin mecanism angioneogenetic

Ten sensibil, cuperoza - oxigen hiperbaric - Shining Body Sibiu

Oxigenul hiperbaric introduce în straturile profunde ale pielii substanţe benefice precum: vitaminele A, C, E, acid hialuronic, antioxidanţi, colagen sau tonifiante faciale adaptate nevoilor fiecărui ten. Principiul de funcționare se bazează pe infuzia în profunzime cu oxigen în straturile dermale ale tenului.

Substanţele hrănitoare sunt difuzate, cu o anumită presiune, pe piele şi împinse în adâncimea dermului, printr-un flux continuu de oxigen. Procedura stimulează funcţiile vitale ale pielii. 

Rezultatele obținute se bazează pe oxigenarea și îmbunătățirea respirației celulare, stimularea circulației sangvine periferice, regenerarea celulară și hidratarea pielii în profunzime, iar nutriția celulelor este mărita de 6 ori.

Urmărește-ne
și pe rețelele sociale

Shining Body Sibiu