Cel mai eficient tratament împotriva celulitei

Dacă ai început deja pregătirile pentru ”corpul de vară”, cu siguranță știi că celulita este cel mai mare inamic al acestuia. Este important să conștientizăm faptul că și celulita se poate trata. Noi îți recomandăm un stil de viață sănătos, hidratare corectă și câteva ședințe de VelaShape III.

Celulita, mai exact o acumulare de țesut adipos, conferă pielii un aspect inestetic, mai exact așa numitul efect de coajă de portocală.

Aprobat de FDA (Food and Drug Administration, USA), VelaShape III este cel mai bun răspuns la probleme complexe ale corpului, precum celulita și laxitatea pielii. În acest moment, Velashape III reprezintă cea mai eficientă metodă de tratare a celulitei.

VelaShape 3 combină 4 tipuri de tehnologii de ultimă generație:

  • radiofrecvența bipolară
  • lumina infraroșu
  • vacuum pulsat
  • role mecanice

După tratamentul VelaShape III, zona tratată devine mult mai fermă și întinsă, eliminându-se neplăcutul aspect de „piele lăsată” precum și de “coajă de portocală” iar rezultatele sunt vizibile de la prima ședință. În plus, după 10-14 zile de la prima ședință a fost sesizată o scădere a țesutului adipos cu 1,5 cm în talie, 1,7 cm în zona abdominală și cu 2 cm pe șolduri.

Terapeuții Shining Body Sibiu îți vor oferi un plan personalizat de tratament, în funcție de zonele care au nevoie de tratament.

Articole asemănătoare

Abonează-te la newsletter

Pentru a primi noutăți & oferte