Radiofrecvența – tratament corporal pentru piele fermă și fără celulită la Shining Body Sibiu.

Radiofrecvența este una dintre cele mai noi terapii corporale folosite cu succes în lupta împotriva celulitei, vergeturilor și a lipsei tonusului cutanat. Tehnologia cu radiofrecvență este folosită de mult timp în chirurgie și a fost adaptată pentru a fi utilizată și în saloanele de înfrumusețare corporală.

Această terapie de remodelare corporală este un tratament non-invaziv care constă în aplicarea undelor de radiofrecvență cu efect de încălzire (între 38 și 41 grade) a dermei favorizând crearea de colagen și elastină responsabile pentru aspectul tânăr și luminos al pielii, redă efect de tonifiere și reducere a ridării cutanate, tratează pielea flască și determină deshidratarea adipocitului.

SkinExpert este ideal aplicată și la nivel facial, radiofrecvența aduce beneficii pacienților care prezintă semne de îmbătrânire a pielii (diminuează ridurile și are efect de lifting pe față, gât, decolteu).

Este un tratament fără durere și disconfort, care nu necesită perioadă de recuperare.

Durata: 30 min/ședință

Frecvența: 2-3 ședințe pe săptămână, într-un protocol de 10 ședințe, în funcție de necesitățile fiecărei persoane. Apoi se recomandă 1 ședință/săptămână pentru întreținerea rezultatelor.

Radiofrecvența este recomandată oricând cu oricare dintre celelalte tratamente anticelulitice și cosmetice.

Cum functionează tratamentul corporal pentru piele fermă și fără celulită cu Radiofrecvență la Shining Body Sibiu?

Funcționarea aparatului de radiofrecvență bipolară are la bază emisia de unde electromagnetice cu frecvență mare, care ajunsă în țesuturile umane face ca electronii să oscileze, să vibreze. Această oscilație crează efectul de încălzire locală, care duce la termolipoliză, adică la lizarea prin temperatură a celulelor adipoase.

Echipamentul de lucru la Shining Body Sibiu este Skin Expert. Acesta vine cu o dublă performanță: radiofrecvența bipolară și tripolară (monopolar îmbinat cu bipolar) într-un singur echipament.

Radiofrecvența monopolară poate penetra țesuturile mai în adâncime (20 mm), pe când radiofrecvența bipolară este mai precisă și penetrarea este mai mică (2-4 mm).

Cum decurge tratamentul corporal pentru piele fermă și fără celulită cu Radiofrecvența la Shining Body Sibiu?

Ședințele de radiofrecvență durează 15 – 20 pentru tratamentele faciale și 30 – 40 de minute pentru tratamentele corporale.

Pentru tratament facial ar fi necesare, și în general suficiente, 7-8 ședințe. Pentru tratament corporal este recomandat să urmați 10-12 ședințe. Ca o regulă, este necesar cel puțin o zi de pauză între ședințe.

Dacă ați ales un tratament facial de radiofrecvență, veți simți o ușoară căldură, care va înceta după încheierea ședinței și, în timp, veți constata reducerea ridurilor. Textura pielii este mai fină, tenul pare mai proaspăt, întinerit și mai luminos. Veti remarca că porii s-au mai închis.

Dacă ați ales un tratament corporal de radiofrecvență, veți experimenta o senzație de căldură plăcută în profunzimea țesuturilor, senzație care va dura și după încheierea sesiunii. Tonifierea zonei tratate va fi vizibilă în câteva ședinte, la fel și contracția straturilor adipoase. Clientele care au folosit această procedură au descris-o ca pe o senzație asemănătoare cu strânsoarea pe care o simți atunci când porți corset.

Alege un pachet de radiofrecvență pentru o piele fermă și fără celulită.

Beneficiile tratamentului corporal cu Radiofrecvență la Shining Body Sibiu:

 • Oferă fermitate pielii pe termen lung
 • Elimină și previne apariția celulitei (aspectul de coajă de portocală)
 • Îmbunătățirea vizibilă a aspectul pielii
 • Reduce și previne laxitatea pielii (tratează pielea flască)
 • Creșterea elasticității pielii prin formarea de noi fibre de colagen și elastină
 • Previne apariția vergeturilor
 • Accelerarea arderilor la nivelul țesutului gras
 • Îmbunătățirea metabolismului celular

Contraindicațiile tratamentului corporal cu Radiofrecvență la Shining Body Sibiu:

 • Sarcină sau alăptare
 • Probleme cardiace, stimulator cardiac, pacemaker, hipertensiune arterială
 • Leziuni pe zona de tratament
 • Proteze metalice
 • Probleme la inimă, ficat, rinichi sau diabet
 • Boli musculare
 • Epilepsie sau tumori

Prețuri Radiofrecvență corporală

Radiofrecvență corporală – 100 RON / ședință

Pachet standard 8 ședințe + 2 gratuite

Proceduri similare

VelaShape III

Mai multe detalii

Împachetări Cellu Slim

Mai multe detalii

Împachetări corporale la termocuvertă

Mai multe detalii