O piele impecabilă este scopul tuturor, dar atingerea acesteia poate fi o călătorie. Cu atât de multe opțiuni care vizează aceeași problemă, de unde știi ce tratament facial este cel mai potrivit pentru nevoile tale?

Peelingul chimic sau microneedlingul sunt ambele alegeri de preferat atunci când vine vorba de reducerea imperfecțiunilor ale pielii. Aceste tratamente faciale sunt ambele destul de eficiente, dar funcționează în moduri diferite.

Peelingul chimic Babor se bazează pe agenți de exfoliere – în principal acizi care exfoliază delicat stratul superior al pielii, provocând astfel regenerarea celulară și reducerea semnificativă a imperfecțiunilor, iar pe de altă parte tratamentul facial cu microneedling folosește ace fine pentru a crea microcanale în piele, stimulând producția de colagen și îmbunătățind textura și elasticitatea pielii.

Cum să decizi între peeling chimic și microneedling?

Aveți o afecțiune a pielii care poate fi tratată fie prin microneedling, fie prin peeling chimic. Pe care ar trebui să alegi? Ei bine, există și alți factori care joacă un rol care te-ar putea ajuta să te decizi:

Peelingul chimic Babor este o alegere excelentă pentru abordarea unor probleme precum petele pigmentare și ridurile fine. Acest tratament Unul dintre avantajele majore ale peelingului chimic Babor este versatilitatea, fiind potrivit pentru toate tipurile de piele.

Pe de altă parte, microneedling-ul oferă un remediu eficient pentru cicatrici, vergeturi și pori dilatați, pete hiperpigmentare. Acest tratament poartă și denumirea de terapie de inducție a colagenului, pe care oamenii o asociază în primul rând cu anti-îmbătrânire, Dar microneedlingul tratează multe probleme ale pielii, pe orice suprafață a pielii – față, scalp sau orice altă parte a corpului.

Cu toate acestea, combinarea celor două tratamente faciale poate aduce beneficii semnificative. În special, sezonul rece este momentul potrivit pentru a profita de efectele pozitive ale acestor proceduri. Pielea este adesea mai puțin expusă la soare în timpul sezonului rece, ceea ce reduce riscul de hiperpigmentare și reacții adverse. Prin urmare, această perioadă oferă o oportunitate excelentă pentru a vă revitaliza tenul.

Combinație de microneedling și peeling chimic

Combinarea microneedling-ului cu peelingul chimic nu înseamnă a face ambele tratamente în același timp. Este recomandat să faceți mai întâi un peeling chimic, deoarece exfoliază stratul superior al pielii.

Apoi, 14 zile mai târziu, puteți face o ședință de microneedling. Microneedling-ul va fi mai eficient pe măsură ce stratul (straturile) vechi ale pielii au dispărut. Pătrunderea mai profundă va stimula producția de colagen și vă va ajuta să obțineți mai repede rezultatele dorite.

Combinația dintre microneedling și peeling chimic se poate face și invers. Puteți face mai întâi microneedling, care ajută la minimizarea apariției cicatricilor de acnee, după care un peeling chimic va îmbunătăți și mai mult tenul.
În funcție de rezultatele pe care le căutați, ar trebui să discutați cu un profesionist înainte de a stabili o programare.

În concluzie, alegerea între tratamentul facial Peeling Babor și microneedling depinde de nevoile specifice ale pielii dumneavoastră. Prin consultarea cu un specialist Shining Body în îngrijirea pielii și prin combinarea acestor tratamente în sezonul rece, puteți obține cu succes o piele sănătoasă și strălucitoare. Faceți primul pas către o piele mai frumoasă astăzi!

Articole asemănătoare

Abonează-te la newsletter

Pentru a primi noutăți & oferte