Masajul de relaxare este momentul tău de deconectare și răsfăț. Masajul de relaxare este potrivit pentru oricine vrea să-și recapete starea de bine, au tulburari emoționale precum anxietate, depresie sau atacuri de panică.

Masajul de relaxare detensionează tot corpul, te calmează, starea de oboseală dispare și odată cu aceasta și stresul. Are rol terapeutic, în cazul durerilor sau ale picioarelor umflate, dar și rol cosmetic, pentru că previne vergeturile și hidratează pielea corpului.

Masajul de relaxare la Shining Body este un remediu excelent pentru cei care au nevoie de relaxare și detensionare, atât fizică cât și psihică, pentru cei care au muncă de birou sau pentru cei care suferă din cauza stresului.

Masajul de relaxare este recomandat și femeilor însărcinate.

Masajul de relaxare trebuie să intre în programul tău săptămânal și să devină un stil de viață, mai ales dacă modul de viață este unul alert, fără foarte multe momente de pauză. Corpul are nevoie de eliberarea tensiunilor iar masajul de relaxare oferă asta cu succes.

  • Te scapă de durerile de spate datorită eliminarii contracturilor
  • Ajută în combaterea stărilor depresive. Ultimele studii au demonstrat că cei afectați de probleme de natură emoțională, după câteva ședințe de masaj de relaxare, pacienții au devenit mai pozitivi și mai fericiți
  • Te ajută să dormi mai bine deoarece este eliminată starea de oboseală fizică și mentală
  • Stimulează atenția și concentrarea. Datorită eliminării stresului, funcția cerebrală este activată, ajutând astfel să dai un randament mai bun
  • Îți redă elasticitatea pielii petru că îmbunătățindu-se circulația sângelui, crește oxigenarea țesuturilor
  • Tumori maligne (cancer)
  • Afecțiuni ale pielii
  • Afecțiuni psihice

Prețuri masaj de relaxare

Zonă Preț 1 ședință Preț 5 ședințe
Masaj de relaxare (60 min) 120 RON 600 RON 500 RON

Proceduri similare

Masaj terapeutic

Mai multe detalii

Masaj Reflexoterapie

Mai multe detalii

Masaj cu pietre vulcanice

Mai multe detalii