fbpx
Logo Shining Body Sibiu

LIFTING CORPORAL

Pentru LIFTING CORPORAL, îți punem la dispoziție două aparate:

Biodermogenesi & X-Sculpt

Lifting corporal

Biodermogenesi®  s-a dovedit a fi foarte eficient pentru liftingul feselor și a sânilor. De asemenea, are rezultate extraordinare în tratamentele anti-îmbătrânire și ajută producția de colagen pentru reînnoirea și întinerirea pielii.

Pregătește-ți corpul de plajă sau de un eveniment important din viața ta cu un tratament special care combină Biodermogenesi®  (detalii Biodermogenesi aici) eficient pentru liftingul mușchilor fesieri și a sânilor și care combate celulita și X-Sculpt pentru tonifierea mușchilor (detalii X-Sculpt aici).

Vara ne aduce de obicei momente interesante în aer liber, evenimente așteptate și ocazii speciale. S-ar putea să ai party-ul acela la care îți dorești de anul trecut să ajungi, sau să pleci într-o vacanță uimitoare. Cu toate acestea, pentru mulți, gândul la cer mai însorit și la ieșirea din casă poate aduce nesiguranțe majore.

Dacă simți că nu ești tocmai în cea mai bună formă și îți dorești să îmbunătățești asta, la Shining Body Sibiu am lansat un pachet de slăbire și tonifiere, care îți va lăsa corpul mai suplu și mai tonifiat, cu o piele netedă și sănătoasă!

Ai un eveniment și vrei să strălucești? La Shining Body Sibiu suntem pregătite să facem asta.

Apelează la Biodermogenesi® pentru un tratament facial de lifting și la X-Sculpt sau Biodermogenesi® pentru tonifierea și liftarea mușchilor fesieri.

Am combinat două tratamente puternice, non-invazive. Vă prezentăm duo-ul de tratament Biodermogenesi®  și X-Sculpt – folosit împreună, vă puteți lua rămas bun de la:

  • Celulită
  • Vergeturi
  • Cicatrici
  • Piele flască
  • Surplus țesut adipos de pe coapse, fese, stomac, brațe și piept
Biodermagenesi - lifting

Biodermogenesi®  este primul aparat de acest gen și unul dintre device-urile noastre preferate. Funcționează prin reactivarea pomparii de sodiu și potasiu în întregul corp, folosind o metodă de aspirație sigură și foarte eficientă. Aceasta filtrează toxinele din piele și potenteaza repararea și hrănirea pielii.

În timp ce Biodermogenesi®  are grijă de imperfecțiunile pielii, tratamentul electromagnetic de înaltă intensitate X-Sculpt te va ajuta să sculptezi, tonifiezi și să-ți ridici întregul corp cu un efort minim! X-Sculpt este alimentat de o tehnologie de ultimă oră, care construiește mușchi și îți întărește întregul corp, țintând zonele care și-au pierdut definirea și puterea din cauza acumulării de grăsimi.

Într-o sesiune de 30 de minute, mușchii tăi se vor contracta câteva secunde la un moment dat, ceea ce este echivalent cu 20 000 de ridicări, abdomene sau genuflexiuni, în funcție de zona țintă.

Pentru rezultate maxime, X-Sculpt funcționează cel mai bine atunci când este utilizat împreună cu o alimentație sănătoasă și exerciții fizice moderate.

Cel mai mare beneficiu al combinării Biodermogenesi®  și X-Sculpt este că zonele dumneavoastră cu probleme vor fi tratate cu două modalități diferite, dar extrem de eficiente, deblocând îmbunătățiri masive care pot fi obținute doar cu cele două proceduri combinate!

Urmărește-ne
și pe rețelele sociale

Shining Body Sibiu