Apa este viață, iar corpul nostru are nevoie de apă mai mult decât are nevoie de mâncare, somn sau exerciții fizice. Apa este un element important pentru fiecare bună funcționare a organismului. Ajută sistemul digestiv, redă sănătate creierului și ajută la reglarea temperaturii corpului.

Mai mult de atât, în toate tratamentele de slăbire, diminuare celulită, antirid, piele uscată, efectuate în clinica Shining Body, terapeuții noștri amintesc paciențiilor să nu uite cât de important este aportul de apă în oraganism și beneficiile sale pentru a atinge scopul dorit când începem planul de tratament.

Apa te ajută să slăbești și să radiezi frumusețe – Hidratarea – secretul unei siluete armonioase și al unei pieli impecabile.

Acestea sunt motto-urile cu care rezonăm și vrem să vi le amintim zilnic.

Toată lumea știe cât de importantă este hidratarea pentru un stil de viață sănătos. Toată lumea știe că este bine să bei doi litri de apă pe zi. Toată lumea știe ca este vital să bem apă. Dar dacă nu ne este la îndemână, cum facem? Cum putem face ca apa să fie parte din rutina noastră?

Iată 7 idei de la terapeuții Shining Body pentru a te ajuta să bei mai multă apă:

1. Stabilește-ți obiective zilnice: Setează-ți un obiectiv realist pentru cantitatea de apă pe care vrei să o bei în fiecare zi și urmărește progresul. Poate începe cu un pahar în plus pe zi și crește treptat.

2. Folosește un recipient reutilizabil: Investește într-o sticlă de apă pe care o poți lua cu tine oriunde mergi. Acest lucru îți va aminti să bei apă în mod regulat și îți va face mai ușor să îți atingi obiectivele zilnice.

3. Adaugă gust: Dacă ți se pare apa plictisitoare, adaugă puțină lămâie, castravete sau fructe de pădure pentru a-i da un gust plăcut. Poți încerca și ceaiurile sau infuziile din plante pentru o alternativă gustoasă.

4. Stabilește-ți amintiri: Legătura dintre activități obișnuite și consumul de apă poate face ca obiceiul să devină mai ușor. De exemplu, poți asocia băutura de apă cu pauzele de lucru sau cele de la sport.

5. Fii atent la semnele corpului tău: Uneori, senzația de sete poate fi confundată cu alte senzații, cum ar fi foamea sau oboseala. Ascultă-ți corpul și bea apă atunci când simți nevoia.

6. Implică-te în competiții sănătoase: Împrietenește-te cu colegii sau prietenii și stabileșteți împreună obiective de hidratare. Puteți să vă verificați reciproc și să vă încurajați reciproc să beți mai multă apă.

7. Monitorizează-ți progresul: Există numeroase aplicații și tehnologii care te pot ajuta să urmărești cantitatea de apă pe care o bei în fiecare zi. Aceste instrumente pot fi o modalitate utilă de a-ți monitoriza progresul și de a te motiva să continui.

Nu există nu pot, ci doar nu am făcut până acum. Cu pași mici și constanți ne putem atinge obiectivele!

Articole asemănătoare

Abonează-te la newsletter

Pentru a primi noutăți & oferte