Dr. Babor este una dintre companiile care au au stabilit baza tratamentului facial modern. În fiecare an, produsele Babor sunt în topul celor mai bune produse profesionale de cosmetică din lume. Tratamentele faciale Babor sunt 100% naturale, cu acizi din fructe in concordanță cu compatibilitatea pielii. Formulată pentru a aduce produse de îngrijire a pielii de cea mai înaltă calitate, combinând cele mai recente evoluții în știință și medicină, linia Dr. Babor este intens regeneratoare și reparatoare. Dr. Babor abordează anumiți factori, cum ar fi factorii de stres zilnic de mediu și răni, arsuri, cicatrici de acnee, pete de vârstă, leziuni solare, pierderea elasticității sau pielea extrem de uscată și sensibilă.

Dr Babor Pro este un tratament peeling care NU produce inflamatie si tumefiere, procese care duc la imbatranirea tegumentului. Se folosesc acizi din fructe AHA cu intensitati ce variaza intre 10% si 30% si valori ale ph-ului intre 2,7 si 3,5. In functie de necesitati tratamentul se poate personaliza

Peelingul este tratamentul facial pentru îngrijirea pielii, personalizat de terapeutul salonului nostru pentru a vă trata nevoile tenului. Inovatoare și puternice, cu extracte naturale pure și durabile, care furnizează ingrediente active direct în profunzimea pielii pentru o piele revigorată, îmbogățită și strălucitoare, cu vitalitate reîmprospătată.

Fie că sunt chimice, mecanice, pe bază de acizi din fructe sau boabe exfoliante naturale – peelingurile sub toate formele lor favorizează procesele naturale de regenerare a pielii. Ele îndepărtează celulele moarte care se descuamează de pe suprafața pielii, netezesc tenul și stimulează circulația. De asemenea, curță porii și au un efect de întinerire asupra tenului. Și când vine vorba de netezirea pielii cu un efect instantaneu și de a conferi tenului o luminozitate nouă, sănătoasă, acestea sunt de neegalat.

Tratament Cosmetic personalizat Dr Babor:

Tratament antiaging rid și fermitate: Se adresează persoanelor peste 25 ani care vor să amâne efectele scăderii producției de colagen și elastină, care duc la pierderea fermității și a elasticității pielii, ceea ce provoacă apariția ridurilor.

Tratament anti imperfecțiuni: Acest tratament se adresează persoanelor cu ten încărcat, cu exces de sebum, pori dilatați, comedoane, cu tendințe acneice. Are ca scop eliminarea sebumului în exces, curățarea în profunzime a porilor, eliminarea inestetismelor, oxigenarea tenului.

Tratament hidratare intensiv: Acest tratament se adresează persoanelor cu un ten deshidratat, căruia îi lipsește apa, care are tendința de descuamare, este sensibilizat, cu o membrană hidrolipidică deficitară ce duce la pierderea apei din țesut.

Un ten afectat de lipsa hidratării poate deveni extrem de reactiv la factorii externi precum vântul, razele UV, căldură, ger ceea ce poate duce la producerea unor afecțiuni precum cuperoza, descuamare accentuată, piele atopică, eczeme. Este diferit de tenul uscat (căruia îi lipsește sebumul), dar poate fi ușor de confundat de aceea analiza tenului înainte de începerea tratamentului este foarte importantă.

Tratament regenerare și luminozitate: Acest tratament se adresează persoanelor cu un ten tern, obosit, deshidratat care are nevoie de revitalizare și regenerare.

Tratament facial HSR Lifting: Tratamentul HSR LIFTING este destinat persoanelor de peste 40 de ani, cu ten matur, fără elasticitate, cu linii fine și riduri de expresie deja formate. High Skin Refine Lifting Facial este special conceput pentru a îmbunătăți rezistența pielii, folosind o multitudine de complexe inovatoare pentru fermitate, tonifiere și lifting. Pielea devine mai fermă și plină cu mai multă elasticitate, permițând feței să-și recapete conturul tineresc.

Tratament vitaminizare ten uscat: Acest tratament se adresează persoanelor care au un ten stresat, cu un nivel scăzut de lipide, care prezintă descuamari, senzația de strângere, piele subțiată, translucidă, fragilă și lipsită de vitalitate. Acest tip de ten are nevoie de o îngrijire intensivă completă și vitaminizare pentru o reparare + regenerare rapidă în vederea restabilirii barierei hidrolipidice.

Beneficiile tratamentului Dr. Babor PRO:

  • Reducerea liniilor și ridurilor fine de expresie din jurul ochilor și gurii
  • Încetinirea procesului de îmbătrânire prematură cauzată de factori externi, precum expunerea la soare sau factori genetici
  • Estomparea cicatricilor, petelor pigmentare sau urmelor lăsate de acnee
  • Stimularea și accelerarea procesului natural de regenerare a pielii
  • Îmbunătățește aspectul și elasticitatea pielii
  • Uniformizează nuanța tenului
  • Reducerea semnelor vizibile ale îmbătrânirii premature
  • Hidratare intensivă
  • Vitaminizare ten
  • Regenerare și luminozitate ten

Nu există contraindicații!

Prețuri Dr. Babor PRO

Zonă și afecțiuni Preț 1 ședință Preț 4 ședințe
Dr Babor PRO peeling 10%, 20%, 30% regenerare, netezire 390 RON 1560 RON 1400 RON
Dr Babor PRO tratament antirid 410 RON 1640 RON 1480 RON
Dr Babor PRO tratament ten sensibil 310 RON 1240 RON 1120 RON
Dr Babor PRO tratament personalizat luminozitate, pete pigmentare, hidratare, ten tern, ten matur, tratare acnee 280 RON 1120 RON 1010 RON

4 ședințe 10% reducere

*2 tranșe egale: ședința I și II

Proceduri similare

Hydrafacial

Mai multe detalii

Microneedling

Mai multe detalii

Intraceuticals

Mai multe detalii