În ciuda eforturilor tale, nu obții rezultatele dorite în procesul de slăbire? Este posibil să faci unele greșeli comune care împiedică progresul tău. Descoperă topul celor 5 greșeli și ajustează-ți strategia pentru a obține succesul dorit.

Specialiștii Shining Body au întocmit o listă cu cele mai frecvente 5 greșeli pe care le-au observat de-a lungul timpului in râandul celor care vin în clinică:

Lipsa hidratării adecvate: Uneori, senzația de foame poate fi confundată cu setea. Lipsa de hidratare adecvată poate duce la consumul excesiv de calorii și la dificultăți în pierderea în greutate.

Snacking-ul necontrolat: Consumul frecvent și necontrolat de gustări între mese poate adăuga calorii în plus la dietă și poate împiedica pierderea în greutate.

Lipsa Somnului și stresul cronic: Lipsa de somn și stresul pot influența negativ hormonii care reglează pofta de mâncare și metabolismul, ceea ce poate face mai dificilă pierderea în greutate. Somnul insuficient poate afecta negativ procesul de slăbire. În timpul somnului, corpul tău se recuperează și reglează hormonii responsabili de gestionarea foamei și satietății. Asigură-te că ai un program de somn regulat pentru a sprijini eforturile tale de slăbire.

Lipsa de exercițiu sau exerciții inadecvate: Exercițiile fizice sunt esențiale pentru arderea caloriilor și menținerea metabolismului sănătos. Lipsa de exerciții sau alegerea unor exerciții inadecvate poate încetini progresul în pierderea în greutate. Găsește o activitate fizică pe placul tău și integreaz-o în rutina ta zilnică.

Nu profiți de metodele alternative de slăbit: Există anumite zone ale corpului unde grăsimea se încăpățânează să dispară oricât de mult sport ai face sau cât de sănătos ai manca. Pentru astfel de probleme, există soluții de ultimă generație.

Shining Body Sibiu îți recomandă Criolipoliza prin Criosculpting CoolTech Define, cea mai eficientă procedură pentru slăbire localizată și eliminare a stratului de grăsime din zonele nedorite. După o singură ședință, circumferința se poate reduce în medie cu 5.3 cm – 1.3 cm.

Pentru rezultate maxime, se recomandă un mix de terapii pentru slăbire localizată, cum ar fi tratamentele cu Velashape 3, Eximia, masajul. Acesta în planul de remodelare corporală, are un efect de potențare a rezultatelor tratamentelor de ultimă generație, cu beneficii multiple: relaxare, îmbunătățirea aspectului pielii, reducerea durerilor musculare.

Shining Body Sibiu îți pune la dispoziție o gamă completă de aparatură medicală de remodelare și înfrumusețare cu rezultate garantate. Ne diferențiem pe piață prin calitate și varietatea serviciilor oferite, dar șì prin profesionalismul specialiștilor.

Articole asemănătoare

Abonează-te la newsletter

Pentru a primi noutăți & oferte