Un aspect fizic care dă bătăi de cap, mai ales femeilor, este celulita. Cel mai probabil ați auzit de zeci de creme anticelulitice minune până acum, care trebuiau să acționeze eficient, repede, fără efort și cu rezultate remarcabile. Ei bine, subiectul celulitei este mai complex de atât și ne-am gândit să vă spunem câte ceva despre ea.

Celulita reprezintă o inflamare a celulelor adipoase din țesutul subcutanat, care poate apărea ca o afecțiune independentă sau ca o complicație a altor boli. În general, tindem să credem că celulita apare ca urmare a unei vieți sedentare sau a unei alimentații nepotrivite, însă celulita poate apărea de cele mai multe ori și în urma unui tratament hormonal sau a unor dezechilibre hormonale prezente în corp.

Sunt 4 grade de celulită, gradul 1 reprezentând celulita cea mai puțin vizibilă (este vizibilă numai atunci când strângem pielea). E bine de știut că trecerea de la gradul 4 la gradul 3, respectiv gradul 3 la gradul 2, în urma unor tratamente anticelulitice, de obicei se realizează mai ușor decât trecerea de la gradul 2 la gradul 1. Noi avem soluția pentru toate stadiile celulitei.

Pentru a combate celulita eficient este nevoie de forțe combinate care să lucreze în beneficiul nostru. De multe ori nu este suficient să schimbăm numai alimentația și stilul de viață, ci trebuie să suplimentam aceste acțiuni și cu tratamente anticelulitice realizate în saloane specializate. Toate aceste proceduri, laolalta, ne vor ajuta să avem corpul armonios pe care ni-l dorim.

Tratamente pentru combaterea celulitei

La Shining Body stim ce importanță are această caracteristică fizică, care persistă de multe ori în ciuda eforturilor individuale, și am dorit să avem cele mai bune tratamente anticelulitice pentru dumneavoastră. Tratamentele pe care vi le propunem pentru eliminarea celulitei:

VelaShape III – este la ora actuală tratamentul numarul 1 în combaterea celulitei. Este nevoie de numai 6 ședințe pentru a scădea un grad de celulită. De asemenea, se adresează atât femeilor cât și bărbaților de orice vârstă și este o procedură sigură pentru toate tipurile de piele.

Vacuum – este unul dintre cele mai eficiente procedee anticelulitice, care constă în realizarea unui masaj de tip aspirație, în urma căruia aspectul pielii este îmbunătățit vizibil. Tratamentul cu vacuum tratează toate stadiile celulitei.

Radiofrecvența corporală – este o procedură ce combate celulita și pielea flască cu eficiență, aceasta acționând ca un corset pentru țesuturile musculare și grase. Prin contracțiile care se produc, straturile de grăsime din profunzime sunt remodelate.

Vibromatique – este procedura care face ca tratarea celulitei să fie mai plăcută și mai ușoară.

Principiul care stă la baza acestui tratament sunt vibrațiile, datorită cărora reușim să spargem micronodulii celulitici. Aspectul de coajă de portocală este diminuat după primele ședințe.

Împachetări corporale la termocuvertă – este un alt tratament plăcut de ameliorare a celulitei și de detoxifiere. Căldura degajată de termocuvertă provoacă dilatarea porilor, în acest fel pielea va căpăta o mai mare permeabilitate la principiile active conținute în cremele aplicate pe corp în timpul tratamentului. Pentru rezultate mai bune, se recomandă folosirea împachetărilor concomitent cu electrostimularea.

Vă așteptăm la salon pentru a găsi pachetul potrivit pentru dumneavoastră!

Articole asemănătoare

Abonează-te la newsletter

Pentru a primi noutăți & oferte