La început de an (atenție, această campanie s-a încheiat în 16 martie 2024), Shining Body te invită să faci parte dintr-o experiență inedită care îți va transforma anul 2024 într-un răsfăț continuu pentru tine însuți. Cu entuziasm vă prezentăm „Love Yourself”, tombola extraordinară organizată de Shining Body, desfășurată în perioada 15 ianuarie – 16 martie 2024.

Locul magic unde se vor întâmpla toate acestea este la adresa noastră strada Școala de Înot, numărul 22, din Sibiu. O oază dedicată îngrijirii corporale și a stării de bine, acest spațiu va fi locul unor emoții și surprize fascinante.

Participare și Înscriere

Participarea este simplă! Cumpără produse sau servicii în valoare de minimum 250 RON din clinica noastră, la adresa menționată și scrie o recenzie pe pagina noastră Google https://g.page/r/Cbt5hN-Vn1EuEBM/review, detaliind orice produs sau serviciu.

Fiecare achiziție de 250 RON îți aduce o șansă în plus de a câștiga, iar mai multe intrări cresc șansele tale de a câștiga.

Premii – „Love Yourself” Set

Tombolele nu ar fi la fel de palpitante fără premii pe măsură, iar „Love Yourself” la Shining Body nu face excepție. Ne bucurăm să anunțăm un premiu generos în valoare totală de 10,000 RON, constând într-un set impresionant de servicii.

Dar aici intervine partea cu adevărat specială – nu doar produsele și serviciile noastre de top sunt premiul, ci și oportunitatea de a experimenta cele mai inovatoare tratamente de înfrumusețare și wellness din industrie. Printre premiile oferite în cadrul „Love Yourself” se numără epilarea definitivă laser Elysion PRO și Primelase HR Excellence, procedura de crio-sculptare CoolTech Define, tratamentul Eximia HR77 Platinum Anniversary, tratamentul cu Velashape III, numărul 1 mondial în tratarea celulitei, tratamente faciale demne de covorul roșu precum Hydrafacial și Intraceuticals și multe altele care te vor ajuta să îți conturezi și să îți îmbunătățești aspectul fizic.

Scopuri și Îndeplinirea Obiectivelor pentru 2024

„Love Yourself” nu este doar o simplă tombolă; este o oportunitate de a vă împlini obiectivele de sănătate și frumusețe pentru anul 2024. În fiecare premiu oferit, se ascunde o invitație la a vă iubi și îngriji corpul în mod complet. Fiecare procedură este gândită pentru a vă ajuta să străluciți din interior și să vă bucurați de frumusețea voastră exterioară.

Dar nu este vorba doar de exterior! Această tombolă își propune să sublinieze importanța sănătății și frumuseții într-un mod holist. Participând la „Love Yourself”, nu doar că îți îmbunătățești estetica, ci și investești în starea ta de bine, în timpul petrecut cu tine însuți.

Așadar, pregătește-te pentru o experiență inedită cu „Love Yourself 2024”!

Consultă aici regulamentul tombolei.

Articole asemănătoare

Abonează-te la newsletter

Pentru a primi noutăți & oferte